Χωρίς προβλήματα για Μαντζουράκη

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών με τους παίχτες βρίσκεται ο Γ. Μαντζουράκης ενόψει του κυριακάτικου αγώνα του Παναιτωλικού στη Βέροια με την τοπική ομάδα. Ο Κόρσιενς έχει επανέλθει στις προπονήσεις, ενώ ο μονάδικος απών είναι ο μακροχρόνια τραυματίας Παπουτσογιαννόπουλος. Ο Παναιτωλικός μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, ελπίζει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο προσεχές παιχνίδι, αν και θεωρητικά η αποστολή του είναι δυσκολότερη.

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, θέματα τακτικής και δίτερμα. Θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπουτσογιαννόπουλος. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

ΜVP ο Κυριακίδης
Ο Δημήτρης Κυριακίδης αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στον αγώνα με τον Πανθρακικό, συγκεντρώνοντας το 62% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην καθιερωμένη ψηφοφορία. Η βράβευσή του θα γίνει αύριο Πέμπτη (ώρα 13.30) στα γραφεία της εταιρίας NOVAGROUP, που είναι χορηγός του Παναιτωλικού.