Παναιτωλικός : Τίποτα ανακοινώσιμο ακόμη στα μεταγραφικά

φωτό : paravatos.eu

ΑλεξίεβιτςΜε σχεδόν όλα του τα όπλα δουλεύει ο Γιάννης Μαντζουράκης στην προπόνηση εν όψει του αγώνα με τη Βέροια που δεν υπολογίζεται και ο Κουτρομάνος που στο ματς με τον Πανθρακικό αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν έχει φανερώσει ακόμα τα πλάνα του σε ό, τι αφορά την ενδεκάδα κι αν στην αποστολή θα βρίσκονται τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο λόγος για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, Κριστιάνο Φιγκερέιδο και για τον Λευκορώσο μέσο, Ιλία Αλεξίεβιτς. Αμφότεροι προπονούνται κανονικά και δεν αποκλείεται ο Αλεξίεβιτς να βρίσκεται στην αποστολή, μιας και ο λόγος που αποκτήθηκε ήταν να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του, μέσα από την εμπειρία του με τη φανέλα της Μπάτε Μπορίσοφ και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τίποτα ανακοινώσιμο
Σε ό, τι αφορά τις μεταγραφές, στον Παναιτωλικό δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι το χειροπιαστό, ή κάτι το συγκεκριμένο. Είναι σε πλαίσιο αναζήτησης καλών λύσεων, αλλά όπως τονίζεται και από την ΠΑΕ, στις μετεγραφές τα πράγματα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο που μπορεί να ειπωθεί και να γραφτεί ως δεδομένο και η ονοματολογία έχει… καταργηθεί στο Αγρίνιο.

Πηγή : joinsports.gr