Δυτική Ελλάδα : Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Καρπέτα στην Αιτωλοακαρνανία

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, το απόγευμα της Πέμπτης 31 Αυγούστου, κατέθεσε ηλεκτρονικά στην πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλαδα ». Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν 104 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και από τις τρεις περιφερειακές ενότητες (Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας), οι οποίοι εκπροσωπούν δυναμικά τις τοπικές κοινωνίες. Μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο Κώστας Καρπέτας έκανε την εξής δήλωση:

«Με μεγάλη ικανοποίηση καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «Μαζί αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα. Με 104 υποψηφίους ξεκινάμε νικηφόρα πορεία για τις εκλογές και με στόχο να αλλάξουμε σελίδα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Παρά το γεγονός ότι η παράταξή μας δημιουργήθηκε πρόσφατα, είναι φανερό ότι εντάχθηκαν άμεσα σε αυτή πρόσωπα με γνώση των προβλημάτων της Περιφέρειάς μας , με σημαντικές επαγγελματικές και πολιτικές διαδρομές και κοινωνικές δράσεις.

Πρόσωπα που καλύπτουν όλους τους επαγγελματικούς χώρους και υπογραμμίζουν την ανεξάρτητη προσπάθεια που έχει πια ξεκινήσει.Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην προσπάθεια αλλαγής και νίκης για ένα άλλο μέλλον της Δυτικής Ελλάδας ήταν μείζονος σημασίας γι αυτό και αφοσιωθήκαμε αποκλειστικά σε αυτό.

Στη δημόσια ζωή του τόπου μας υπάρχει αδήριτη ανάγκη να ενεργοποιηθούν πολίτες, οι οποίοι αγωνιούν και έχουν γνώσεις και ικανότητες να προσφέρουν για το κοινό μας μέλλον. Γι αυτό και ασχολήθηκα προσωπικά με μπαράζ επαφών και στους τρεις νομούς, ώστε το ψηφοδέλτιό μας να είναι ισχυρό και νικηφόρο, με πρόσωπα καθολικής αναγνώρισης που περνούν το μήνυμα ότι πλέον δημιουργείται ένας νέος μεγάλος φορέας αλλαγής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Γιατί οι μεγάλες νίκες έρχονται από τις ποιοτικές αλλά και αποφασισμένες ομάδες.»

Ακολουθούν τα ονόματα των υποψηφίων της παράταξης στην Αιτωλοακαρνανία:
Α/Α ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
1 Αυγέρης Σάββας Δασονόμος
2 Γεωργίου Δημήτριος Συνταξιούχος
3 Ζαβογιάννη Ηρώ Υπάλληλος Βουλής Πολιτικός Επιστήμων
4 Καπέρδος Αλέξανδρος Φοιτητής στο Οικονομικό Τμήμα Παν/μίου Πατρών
5 Καραλής Νικόλαος Συνταξιούχος
6 Κατσαρού Μελπομένη Ιατρός Ε.Σ.Υ
7 Κότσαλου Ζωή Οδοντίατρος
8 Κωταντούλας Κωνσταντίνος Οδοντίατρος
9 Λάγαρη Πανωραία (Νόρα) Οικονομολόγος Πρών Υπάλληλος ΕΛΤΑ
10 Μακρής Αντώνιος Δημοτικός Υπάλληλος
11 Μασούρας Δημήτριος Δικηγόρος
12 Μυλωνάς Ανδρέας Ελεύθερος Επαγγελματίας
13 Ξενάκης Γεώργιος Κτηνοτρόφος
13 Παπαευθυμίου Μαρία Βρεφονηπιοκόμος
15 Πλακίδας Δημήτριος Δικαστικός Υπάλληλος
16 Πρεβέντζας Αθανάσιος Συνταξιούχος Αστυνομικός
17 Σκαρμούτσος Παντελής Οικονομολόγος
18 Σταμπολίτης Ευάγγελος Λογιστής-Φοροτεχνικός
19 Σταυρόπουλος Χρήστος Συνταξιούχος
20 Σταυροπούλου Φούλα (Φωτεινή) Συνταξιούχος
21 Τριανταφύλλου Μαρία Εκπαιδευτικός
22 Τσιμπλή Ειρήνη Πληροφορικός
23 Φλωρόπουλος Μιχαήλ Συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας