Βέροια – Παναιτωλικός σε αριθμούς

φωτό : paravatos.eu

Η Βέροια την Κυριακή (24/1, 17:15) υποδέχεται στην Ημαθία τον Παναιτωλικό και το JOINSPORTS σας παρουσιάζει τα στατιστικά των δύο ομάδων…

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Βέροια, 1-1 και οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Το, εν λόγω, παιχνίδι αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο, τόσο για τη γηπεδούχο Βέροια όσο και για τον φιλοξενούμενο Παναιτωλικό, αφού αμφότεροι έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΒΕΡΟΙΑ
Η ομάδα από την Ημαθία βρίσκεται στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούςσε 18 αγώνες. Η Βέροια έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχει σκοράρει μόλις 11 φορές, ένα γκολ λιγότερο από Πανθρακικό και Καλλονή που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος, ενώ στην άμυνα η εστία της έχει παραβιαστεί 17 φορές. Η Βέροια ανά αγώνα σκοράρει 0,6 γκολ και δέχεται 0,9 γκολ. Σκοράρει κάθε 15,9 τελικές προσπάθειες και δέχεται ένα γκολ ανά 11,7 τελικές. Σε κάθε αγώνα φτάνει ως την αντίπαλη εστία και σημειώνει τελική προσπάθεια 9,7 φορές, ενώ δέχεται 11,1 τελικές προσπάθειες από τους αντιπάλους.
Κάνει 43 λάθη ανά αγώνα, κερδίσει 14,2 φάουλ, 16,7 φορές δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρία με στημένη φάση και δέχεται, μάλιστα, 2,7 κίτρινες κάρτες ανά αγώνα. Πρώτος σκορερ της Βέροιας είναι ο Θωμάς Ναζλίδης με 4 γκολ (17 συμμετοχές, 1435 αγωνιστικά λεπτά, 34 τελικές προσπάθειες, 1 γκολ ανά 8,5 τελικές).

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Η ομάδα από το Αγρίνιο βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς σε 18 αγώνες. Έχει σκοράρει 20 φορές και έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 30 γκολ (η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα της Καλλονή με 33 γκολ παθητικό). Σε σχέση με τη Βέροια ο Παναιτωλικός είναι καλύτερος με βάση τη στατιστική σε ό, τι αφορά την επίθεση καθώς σκοράρει 1 γκολ ανά 8 τελικές ανά αγώνα και σημειώνει σε κάθε ματς περίπου 8,9 τελικές προσπάθειες και δέχεται 10.1 τελικές από τους αντιπάλους. Σκοράρει 1,1 γκολ ανά ματς και δέχεται 1,7 γκολ ανά αγώνα κατά μέσο όρο.
Κερδίζει 16,1 φάουλ και παραχωρεί 14,3 στατικές φάσεις. Πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού είναι ο Μάρκο Μαρκόβσκι (7 γκολ σε 17 αγώνες – 1510 αγωνιστικά λεπτά, 23 τελικές, 1 γκολ ανά 3,3, τελικές). Μάλιστα, ο Σέρβος είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ φέτος στο πρωτάθλημα.

πηγή : joinsports.gr