Ματζουράκης: «Σημαντική νίκη κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους»

Σημαντική λόγω του γεγονότος ότι Βέροια και Παναιτωλικός έχουν τους ίδιους στόχους, χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Μια σημαντική εκτός έδτας νίκη για εμάς κόντρα σε μια ομάδα με την οποία έχουμε τους ίδιους στόχους. Είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Δεχτήκαμε πίεση προς το τέλος του αγώνα όμως καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε».

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε ένα πλάνο το οποίο ακολουθήσαμε με πειθαρχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δώσαμε την κυκλοφορία στον αντίπαλο και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ενώ και από την πλευρά μας δεν απειλήσαμε την αντίπαλη εστία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πειθαρχία και τη σημαντική νίκη που πέτυχαν», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την εικόνα της Βέροιας.«Στο ξεκίνημα του αγώνα έδειξε λίγο φοβισμένη και ίσως αυτό να οφείλεται στην αρνητική στατιστική που έχει μέσα στο γήπεδό της. Παρότι έχει 11 γκολ, μόνο τα 3 επιτεύχθηκαν μέσα στη Βέροια. Διαβάσαμε τον αντίπαλο τις προηγούμενες μέρες και προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τα θετικά του στοιχεία και να χτυπήσουμε στα αρνητικά του».

Κλείνοντας, ρωτήθηκε για το αν το σημερινό αποτέλεσμα εξασφαλίζει την παραμονή των Αγρινιωτών: «Όχι, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα κάτι τέτοιο. Θα δοθεί μεγάλη μάχη, είναι αρκετές ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού», τόνισε.