«Τρελαμένος» για Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνες

Το SDNA αποκαλύπτει τα όσα λέει ο Λούκας Βιγιαφάνες για το έντονο «φλερτ» με τον Παναθηναϊκό και το ενδεχόμενο να ντυθεί στα «πράσινα»!

Ο 24χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποτελεί, πλέον, τον επόμενο μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι «αρέσει» ιδιαίτερα στον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Ιταλός προπονητής του «τριφυλλιού» τον ξεχώρισε στο ματς με τον Παναιτωλικό, τον αποθέωσε στη συνέντευξη Τύπου και οι «πράσινοι» έχουν κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτησή του.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Τι λέει, όμως, ο Βιγιαφάνες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού; Το SDNA επικοινώνησε με άτομα από το κοντινό του περιβάλλον και όπως προκύπτει είναι κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.«Προφανώς θα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα τεράστιο βήμα για εμένα και την καριέρα μου», έλεγε ο Αργεντινός άσος στο περιβάλλον του, αλλά συμπλήρωνε (και ήταν κατηγορηματικός) ότι δεν γνωρίζει κάτι για τις επαφές και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες ομάδες. Άτομα κοντά στον Βιγιαφάνες, πάντως, τόνιζαν πως έχει «τρελαθεί» με την προοπτική να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό και πως θα είναι μία δικαίωση για τις εμφανίσεις που έχει κάνει με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Όπως προαναφέραμε, βέβαια, η περίπτωσή του δεν καθόλου εύκολη διότι η Ιντεπεντιέντε, στην οποία ανήκουν τα δικαιώματά του, ζητάει το ποσό των 400 χιλ. ευρώ ενώ και ο Παναιτωλικός (όπου έχει συνάψει συμφωνία δανεισμού με την αργεντίνικη ομάδα για δύο χρόνια, με το “ενοίκιο” να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) αξιώνει κάποια χρήματα, δίκην αποζημίωσης για να “σπάσει” πρόωρα το δανεισμό του παίκτη.

πηγή : sdna.gr