It’s Kouroumplis stupid !

Φτάνει η ώρα που η κυβέρνηση ένα χρόνο και κάτι μετά την εκλογή της θα κατορθώσει να ορίσει στα νοσοκομεία τους διοικητές της επιλογής της.

Μπορεί βέβαια αυτή η διαδικασία να πέρασε από σαράντα κύματα, ωστόσο για την περίπτωση των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας τίποτε δεν έχει αλλάξει από τους πρώτους μήνες της “Πρώτης Φοράς Αριστερά”. Για την ακρίβεια το μόνο που άλλαξε είναι η κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ στο αίτημα της διοικητικής αποσύνδεσης των νοσοκομείων Αγρινίου – Μεσολογγίου, αφού το κυβερνών κόμμα διαπίστωσε ότι η διασύνδεση είναι καλή, γιατί η μετακίνηση γιατρών από τη μια πόλη στην άλλη μπαλώνει τα κενά όσο δεν γίνονται προσλήψεις ιατρικού προσωπικού. Στο θέμα όμως των προσώπων δεν άλλαξε τίποτα από την εποχή που στο Υπουργείο Υγείας βρίσκονταν ο Αιτωλοακαρνάνας Π. Κουρουμπλής. Το προβάδισμα έχουν ο εξάδελφος πολιτευτή και ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκείνο όμως που εντυπωσιάζει από την διαδικασία είναι η πληθώρα των όσων κατέθεσαν υποψηφιότητα. Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως για το νοσοκομείο Μεσολογγίου οι υποψήφιοι είναι σχεδόν τριπλάσιοι από αυτούς που ενδιαφέρονται για το νοσοκομείο Αγρινίου. Και είναι εντυπωσιακή η πληθώρα των υποψηφιοτήτων γιατί φάνηκε ότι πολλοί πίστεψαν στην αντικειμενικότητα της διαδικασίας ή στις προσωπικές τους προσβάσεις. It’s Kouroumplis stupid !