Συνέχεια στο θετικό σερί για τον Χαρίλαο Τρικούπη

Συνέχεια στο σερί νικών έδωσε η ομάδα μας αφού χθες κατάφερε να επικρατήσει, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας, του φορμαρισμένου Ίκαρου Καλλιθέας με σκορ 79-61.

Κάνοντας ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα, η ομάδα μας προηγήθηκε με 19-4 παίζοντας ωραίο και γρήγορο μπάσκετ, αιφνιδιάζοντας τους φιλοξενούμενους. Μάλλιστα, ειδικά στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα προσέφερε και ωραίο θέαμα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατάφεραν να «μαζέψουν» τη διαφορά κλείνοντας την στους 8 πόντους με τη λήξη του Α΄δεκαλέπτου (21-13).

Αμφίρροπη η αναμέτρηση στο Β’ Δεκάλεπτο, όπου το νεανικό σύνολο του Ίκαρου βρήκε ρυθμό και λύσεις απέναντι στην άμυνα των παικτών μας και δεν επέτρεψε να «ανοίξει» η διαφορά υπέρ της ομάδας μας. Σκορ Ημιχρόνου 39-32.
Στο Γ’ Δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν λύσεις από τη περιφέρεια «ροκανίζοντας» κι άλλο τη διαφορά φτάνοντάς την στην μικρότερη τιμή της (45-40 7’ πριν τη λήξη του Δεκαλέπτου). Σε εκείνο το σημείο οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν και με αντεπίθεση διαρκείας, καλές άμυνες και σωστές επιθέσεις διεύρυναν ξανά την διαφορά φτάνοντάς την στους 10 πόντους με τη λήξη του Γ’ δεκαλέπτου (58-48) και βάζοντας παρακαταθήκη για τη νίκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό που επέβαλε η ομάδα μας. Η διαφορά «άνοιξε» φτάνοντας και στους 20 πόντους. Το τελικό 79-61 κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας των ομάδων στο παρκέ, η διαφορά, όμως, αδικεί τους φιλοξενουμένους οι οποίοι έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι. Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας «καθάρισε» το παιχνίδι στο Γ’ Δεκάλεπτο με όπλο την πολύ καλή της άμυνα ενώ το νεανικό, ταλαντούχο σύνολο του Ικάρου άφησε καλές εντυπώσεις δείχνοντας ότι αδικείται από τη βαθμολογική του θέση.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού δηλώσεις έκαναν για το site του Συλλόγου μας ο Προπονητής των φιλοξενουμένων Κος Κώστας Σορώτος, ο αθλητής των φιλοξενουμένων Λάμπρος Αντωνόπουλος και ο αθλητής του Συλλόγου μας Δημήτρης Μουράτογλου:

Συγκλονιστική, για ένα ακόμη παιχνίδι, η παρουσία του κόσμου που «γέμισε» το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή 7-2-2016 με αντίπαλο τον 2ο της Βαθμολογίας Μανδραϊκό στην Αθήνα.

Το φύλλο αγώνα
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 79-61
Δεκαλεπτα: 21-13, 39-32, 56-46, 79-61
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου, Τσακαλογιάννης
Χαρίλαος Τρικούπης (Ζωντός): Ιωάννου 12, Βουρνάς 8, Ζαμπέτης 2, Σταμούλης, Μπαλτάς 2, Μουράτογλου 5, Σταυρόπουλος 18, Γεωργιάδης 11, Ψάλτου 21
Ίκαρος Καλλιθέας (Σορώτος, Διονυσόπουλος): Ιορδάνογλου 9 (1), Ντουζίδης, Κακαργιάς 2, Οικονόμου 10, Παπαπέτρου 8, Φωτίου 5, Χαϊκάλης, Κουρέπης 5, Σάλεχ, Αντωνόπουλος 16 (3), Παπαδούλης 6 (2), Ψαράς

Πηγή: trikoupisbc.wordpress.com