Το χειμερινό πάρε – δώσε του Παναιτωλικού

φωτό : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου καθώς απέκτησε πέντε ποδοσφαιριστές, ωστόσο από την ομάδα έφυγαν τέσσερις παίκτες, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε ως ελεύθεροι.

Το σκεπτικό στον Παναιτωλικό όταν άρχισε η μεταγραφική περιόδου ήταν να αποκτηθούν παίκτες που όχι απλά θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ, αλλά θα είναι ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού. Το γεγονός ότι αποκτήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην άκρη της επίθεσης έγκειται στην αποχώρηση του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός αποχώρησε από το Αγρίνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του Παναιτωλικού για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο και είναι βέβαιο ότι θα λείψει η παρουσία του από την ομάδα. Από εκεί και πέρα, πλην των εξτρέμ (Φερέιρα, Μουνιός, Κλέσιο), αποκτήθηκε ο μεσοεπιθετικός, Ιλία Αλεξίεβιτς για τον άξονα πίσω από τον επιθετικό και η τελευταία προσθήκη ήταν του Κριστιάνο, καθώς ο Μανώλης Στεφανάκος, δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Εμιλιάνο Ρομέρο (αποδεσμεύτηκε), ο Ανρί Καραμά που ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος για να πάει στον Απόλλωνα Σμύρνης, καθώς επίσης και οι Ντάνι, Ντιέγκο Μπεχαράνο που δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες της πατρίδας τους.

Αναλυτικά:
Ήρθαν: Κριστιάνο (Ακαντέμικα), Αλεξίεβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Φερέιρα (Ατλέτικο ντε Ραφαέλ), Μουνιός (Άρσεναλ Σαραντί), Κλέσιο (δανεικός από Μπενφίκα).
Έφυγαν: Ντιέγκο Μπεχαράνο (δανεικός Δε Στρόνγκεστ), Ντάνι Μπεχαράνο (δανεικός από Μπολιβάρ), Ρομέρο, Ανρί Καμαρά (Απόλλων Σμύρνης).

πηγή : joinsports.gr