22χρονος σκότωσε τη μητέρα του στην Παραβόλα

Νεκρή έπεσε σήμερα το απόγευμα στην Παραβόλα του δήμου Αγρινίου μια 44χρονη γυναίκα από τις μαχαιριές του 22χρονου γιού της!

Το τραγικό συμβάν έγινε στο σπίτι της οικογένειας, ενώ αμέσως μετά ο νεαρός εξαφανίσθηκε και η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Τελικά λίγο μετά τις 9 το βράδυ η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει το δράστη. Στη συμπλοκή μάνας και γιού ήταν μπροστά και ο αδελφός του 22χρονου, ο οποίος στην προσπάθειά του να αποτρέψει το τραγικό συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά από τον δράστη!

Οι περίοικοι ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη 44χρονη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της. Η σορός της άτυχης γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μητέρα και γιος καυγάδισαν έντονα, με αποτέλεσμα ο 22χρονος να τραυματίσει θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα την μητέρα του με μαχαίρι. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο 22χρονος πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ πριν λίγες μέρες λόγω άλλου οικογενειακού καυγά που προηγήθηκε η άτυχη 455χρονη είχε φύγει προσωρινά από το σπίτι της.