Ήττα για τον Παναιτωλικό με… δέκα στη Νέα Σμύρνη

φωτό : paravatos.eu

Το αήττητο σερί του Παναιτωλικού σταμάτησε στους τέσσερις αγώνες (3 νίκες, 1 ισοπαλία). Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα (κόκκινη ο Ρουσκουσέδα) και μέσα σε 5 λεπτά πέτυχε δύο γκολ (2-0 τον Παναιτωλικό) που του έδωσαν την νίκη! Οι «κυανέρυθροι» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον καλά στημένο αμυντικά Παναιτωλικό, όμως εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα, χρειάστηκαν δύο φάσεις στο δεύτερο μέρος για να σκοράρουν ισάριθμες φορές και πανηγύρισαν τη νίκη.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Mοιραίος Μαρκόφσκι!
Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε το πρώτο μέρος στη Ν.Σμύρνη με τον Σέρβο φορ του Παναιτωλικού να κλέβει την παράσταση με την ευκαιρία που έχασε προ κενής εστίας στο 15`, όταν πλάσαρε άουτ από τα δύο μέτρα! Ο Πανιώνιος πάντως είχε μπει πιο δυνατά, χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Μασούρα στο 2` και τους Αγρινιώτες να ισορροπούν μετά το δεκάλεπτο. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι εγκλωβίστηκαν από την καλά οργανωμένη άμυνα των Αγρινιωτών που με Κάπελ, Ουάρντα και Κλέσιο προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο Μαρκόφσκι στο 34` απέτυχε εκ νέου με πλασέ να νικήσει τον Διούδη, με τον Πανιώνιο να απαντά στο 37`, όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε το σουτ του Μπακασέτα! Το ημίχρονο έληξε λοιπόν 0-0 με τις δυο ομάδες να έχουν από μια μεγάλη ευκαιρία.
Δεν άντεξε με 10!
Οι φιλοξενούμενοι στο 50` απείλησαν και πάλι με γκολ, με τον Τασουλή να κόβει σωτήρια τον Ρουσκουγέδα, ο οποίος δύο λεπτά μετά αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη) για φάουλ! Ο Πανιώνιος έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα πίεσε για το 1-0, όμως δεν έβρισκε εύκολα διαδρόμους, με τον Ουζουνίδη να αλλάζει τη διάταξη σε 4-4-2 με την είσοδο του Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός μετά από δυο λεπτά, άνοιξε το σκορ με πλασέ από κάθετη του Μπακασέτα, φτάνοντας τα 6 γκολ στη σεζόν! Στο 70` ο Τασουλής με ωραία σέντρα βρήκε τον Καραμάνο και αυτός με κεφαλιά έκανε το 2-0, τελειώνοντας ουσιαστιά εκεί το ματς. Ο Κυριακίδης στο 77` απέκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ και ως το τέλος δεν άλλαξε κάτι με το ματς να τελειώνει 2-0.

φωτό : paravatos.eu

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Κόρμπος, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης, Μπαργκάν (60′ Ανσαριφάρντ), Μασούρας (80′ Χαλκιαδάκης), Μπακασέτας (85′ Καθάριος), Καραμάνος.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Κέβιν, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγιέδα, Ουάρντα, Κλέσιο (66′ Κουτρομάνος), Κάπελ (81′ Μουνιόθ), Μαρκόβσκι (76′ Βασιλείου).