Μαρκόβσκι : «Ένιωσα άσχημα…»

φωτό : paravatos.eu

Ο Μάρκο Μαρκόβσκι μιλάει αποκλειστικά στο JOINSPORTS για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την ευκαιρία που δεν χάνεται, τον Λούκας Βιγιαφάνιες και απαντάει στο ερώτημα παραμονή, ή Ευρώπη…

Στο ματς με τον Πανιώνιο ο Μάρκο Μαρκόβσκι, ήταν ο μοιραίος της ομάδας του Παναιτωλικού με την τεράστια ευκαιρία που έχασε στο 15ο λεπτό, από το μισό μέτρο και την μπάλα να περνά άουτ, όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Ο Σέρβος επιθετικός μίλησε στο JOINSPORTS για αυτή την ευκαιρία που δεν χάνεται και αποκαλύπτει πως ένιωσε όταν κατάλαβε ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα.Επιπλέον, ο Σέρβος πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού με 7 γκολ, αναφέρθηκε στον Λούκας Βιγιαφάνιες και στο πόσο θα λείψει στην ομάδα και συν τοις άλλοις κατέθεσε την δική του γνώμη για το ερώτημα που έχει γεννηθεί τις τελευταίες αγωνιστικές: Παραμονή, ή Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάρκο Μαρκόβσκι στο JOINSPORTS:
Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ετοιμαζόμασταν για αυτό το παιχνίδι μετά από ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι είχαμε να κάνουμε με μια πολύ καλή ομάδα στο πρωτάθλημα, γιατί όντως ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με αποτελέσματα. Στο παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά, ο Πανιώνιος άρχισε να μας πιέζει όμως μεγάλη ευκαιρία δεν μας έκανε και η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν η δική μου στο 15′ που είναι από τις ευκαιρίες που δεν χάνονται. Έχασα αυτή τη μεγάλη ευκαιρία, αλλά και σαν ομάδα δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε με βάση τα τελευταία παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο κρατήσαμε το μηδέν, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε με δέκα παίκτες, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ μετά το δεύτερο και έτσι κρίθηκε το ματς».

Για τα συναισθήματά του όταν έχασε την τεράστια ευκαιρία στο 15° λεπτό: «Δεν μπόρεσα να καταλάβω πως ακριβώς έγινε. Δεν κατάλαβα πως η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Με έριξε πάρα πολύ ψυχολογικά και εμένα και την ομάδα, αλλά προσπάθησα να συνεχίσω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Πλέον το έχω αφήσει πίσω μου και την ευκαιρία, αλλά και το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και εστιάζω την προσοχή μου στο επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό».

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Για τον Λούκας Βιγιαφάνιες: «Ο Λούκας είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, παρα πολύ καλό παιδί, μας έχει βοηθήσει αρκετά, αλλά πια δεν ανήκει στην ομάδα μας και πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Ήρθαν τρεις καινούργιοι παίκτες και έχουν την ποιότητα για να καλύψουν το κενό του στο ρόστερ».

Για το δίλημμα παραμονή ή Ευρώπη: «Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Ακόμη και μετά την ήττα μας από τον Πανιώνιο καμία ομάδα από τις χαμηλότερες θέσεις δεν μας πλησίασε σημαντικά, ούτε απομακρυνθήκαμε πάρα πολύ από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Εμείς οι ποδοσφαιριστές δεν σκεφτόμαστε ούτε την παραμονή, ούτε την Ευρώπη. Θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα φανεί σε ποια θέση θα τερματίσουμε. Είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και θέλουμε νίκες για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Για τη συνέχεια: «Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι πάρα πολύ σημαντικό, αυτό με τον Λεβαδειακό στην έδρα μας. Στον πρώτο γύρο θυμόμαστε πως είχαμε χάσει δύο βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κερδίσουμε».

πηγή : joinsports.gr