Κωστούλας: «Μόνιμος στόχος η Ευρώπη για τον Παναιτωλικό»

O πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας στο περιθώριο του τελικού της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σε δηλώσεις του επεσήμανε την ανάγκη ο Παναιτωλικός να αναδεικνύει νέους παίκτες και να παλεύει κάθε χρόνο για την Ευρώπη…

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου αναφέρθηκε για τον μεγάλο στόχο της ομάδας που είναι η έξοδος στην Ευρώπη, αλλά και για την ανάγκη ο Γιάννης Μαντζουράκης να δουλέψει με του νέους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Nafpaktianews.gr:
«Ο στόχος για την Ευρώπη είναι μόνιμος στόχος που το παλεύουμε πολλά χρόνια. Πέρσι σχεδόν τα καταφέραμε. Φέτος με λίγη τύχη, επειδή έχουμε δύσκολα ματς ίσως πετύχουμε κάτι. Πάντως και του χρόνου ο ίδιος θα είναι ο στόχος. Η Ευρώπη θα είναι το απώγειο για την ομάδα αυτή και τις προσπάθειες μας. Έχουμε ζητήσει από τον κ. Ματζουράκη να δουλέψει πολύ σε αυτό τον τομέα. Θα θέλαμε σε μερικά χρόνια οι 6 από τους 11 παίκτες της ομάδας να προέρχονται από τις υποδομές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πήραν ευκαιρίες αρκετοί φέτος κι ακολουθούν κι άλλοι. Υπάρχουν πολλά παιδιά με ταλέντο στην Κ20. Μακάρι να το πετύχουμε αυτό ώστε ο σύλλογος να συντηρείται και να ζει έτσι».