Καταπέλτης ο Γκούντας για τους τέως

Στη συζήτηση για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, από τις ομιλίες των δημοτικών συμβούλων και αντιδημάρχων ξεχώρισε αυτή του αντιδημάρχου Οικονομικών Χρ. Γκούντα. Ανέλαβε να δώσει απαντήσεις στους τέως δημάρχους.

Για τον Δ. Τραπεζιώτη, που προηγήθηκε η αντιπαράθεσή του με τον Γ. Παπαναστασίου για την καρμανιόλα της εθνικής οδού, ο Χρήστος Γκούντας ανέφερε σε οξύ ύφος ότι “ως δήμαρχος έκανε ό,τι να ΄ναι: έπαιρνε δάνεια, αγόραζε οικόπεδα, έφτιαχνε δημαρχεία και τα ξεπληρώνε ο Μοσχολιός και τώρα εμείς και σήμερα έκανε το σόου του και έφυγε… είναι η μαντάμ Σουσού του δημοτικού συμβουλίου…” Χαρακτηρισμό που στη συνέχεια ανακάλεσε μετά την παρέμβαση του Στ. Καμμένου.

Από τα πυρά του Χρ. Γκούντα δεν ξέφυγε ούτε ο τέως δήμαρχος Π. Μοσχολιός. “Ήθελε και “θα” ως γνήσιος απόγονος της γενιάς του “θα””, σχολίασε την αναφορά του Π. Μοσχολιού πως δεν άκουσε τίποτα για το σχεδιασμό της δημοτικής αρχής. Ενώ σχολίασε υποκριτικό από τη μια να χαρακτηρίζει μπακαλόχαρτο τα οικονομικά στοιχεία από τις υπηρεσίες του δήμου και από την άλλη να τις ευχαριστεί…