Πως ο Παναιτωλικός θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ!

paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο και το JOINSPORTS αναλύει που πρέπει να χτυπήσουν οι Αγρινιώτες για να πάρουν το τρίποντο…

Αποδεκατισμένος και με την ψυχολογία στα πατώματα θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Πάρα πολλές απουσίες έχει ο Βλάνταν Ίβιτς, που θα κάθεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αντί του Τούντορ που απολύθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του κι εκείνος αρκετές απουσίες.

φωτο: paravatos.eu
φωτο: paravatos.eu
Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζεται ο Τάσος Παπάζογλου για το υπόλοιπο της σεζόν, λόγω τραυματισμού, ο Δημήτρης Κουτρομάνος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και από την ερχόμενη εβδομάδα θα επιχειρήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ο Ιλία Αλεξίεβιτς που ταλαιπωρείται ακόμα από το πρόβλημα που έχει στη μέση, καθώς επίσης για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για το επόμενο με την ΑΕΚ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κάπελ, καθώς συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και σε αυτά τα δυο ματς θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών, οπως προβλέπεται από τον κανονισμό.

Ο Παναιτωλικός θα ήθελε να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δυο ισοπαλίες με Πλατανιά (1-1, εκτός), με Ξάνθη (2-2, εντός) και την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο ντέρμπι της Βορειοδυτικής Ελλάδας στους «Ζωσιμάδες». Αντίπαλος των Αγρινιωτών ο ΠΑΟΚ που έχει πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα και μια ελλειψη σταθερότητας που θα επιχειρήσει να τη βρει με τον Ίβιτς στον πάγκο, όμως ο νέος προπονητής δεν μπορεί να κάνει θαύματα.

Οι γηπεδούχοι έχουν ένα πολύ δυνατό στοιχείο που αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα αποδειχθεί ως το κλειδί του ματς. Ο Παναιτωλικός είναι πολύ δυνατός στος αντεπιθέσεις και ο ΠΑΟΚ πολύ ευάλωτος στην άμυνα. Αυτά όλα βέβαια επί εποχής Τούντορ. Μένει να δούμε τι τακτική και τι διάταξη θα επιλέξει ο Ίβιτς για το εν λόγω ματς στο Αγρίνιο.

πηγή : joinsports.gr