Η «πρώτη» εν όψει ΑΕΚ

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις προπονήσεις για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ…

Η ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν για την ομάδα του Παναιτωλικού και από σήμερα κιόλας αρχισε την προετοιμασία για το επόμενο ματς που είναι με τον έτερο δικέφαλο στην Αθήνα.

Στην πρώτη προπόνηση εν όψει ΑΕΚ, δεν συμμετείχαν οι… συνήθεις ύποπτοι. Ο Δημήτρηγς Κουτρομάνος που είχε υποστεί θλάση συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ατομικό έκανε και ο Ιλία Αλεξίεβιτς που ταλαιπωρείται από το πρόβλημα του στη μέση. Σε ό,τι αφορά τον Τάσο Παπάζογλου, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με και χωρίς τη μπάλα. Απών από την προπόνηση ήταν ο Κέβιν, λόγω τραυματισμού. Για το ματς με την ΑΕΚ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Κάπελ.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη με 3-0 στην έδρα της επί του Πανθρακικού, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και η ψυχολογία της μετά τα τελευταία αποτελέσματα και ειδικά τις νίκες στα ντέρμπι. Για να μπορέσει ο Παναιτωλικός να την αντιμετωπίσει και να πάρει κάτι από αυτό το ματς πρέπει να φορέσει το… κουστούμι των καλών εμφανίσεων, να εξαφανίσει τα λάθη των προηγούμενων αγώνων, μέσα από τις προπονήσεις να φτιάξει την ψυχολογία του για να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός σε ένα ακόμη δύσκολο ματς.