Παναιτωλικός : Χωρίς τέσσερις

Ο Παναιτωλικός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ χωρίς τους τέσσερις γνωστούς απόντες…

Με τις ίδιες συνθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Μαντζουράκης για άλλη μια μέρα είδε τους Κουτρομάνο και Αλεξίεβιτς να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Παπάζογλου συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας και ο Κέβιν απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Σε ό, τι αφορά την περίπτωση του Ισπανού αριστερού ακραίου οπισθοφύλακα ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα των εξετάσεων.Από εκεί και πέρα στα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε: ζέσταμα, ασκήσεις έντασης. Διατήρηση μπάλας και δίτερμα. Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη στις 11:30 στο «Emileon».

ΟυάρνταMVP ο Ουάρντα!
Η γενική εικόνα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτική, ωστόσο ο Αιγύπτιος κατάφερε για άλλο ακόμα ένα ματς να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας που κινήθηκαν σε απόδοση κάτω του μετρίου.
Ο Ουάρντα στην ψηφοφορία που διεξάγεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Παναιτωλικός, συγκέντρωσε το 45% των προτιμήσεων και αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. «Ο Αμρ Ουάρντα αναδείχθηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, συγκεντρώνοντας το 45% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην σχετική ψηφοφορία», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ.