Ο Κυριακίδης, το συμβόλαιο και η επέκταση!

Ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει εκπλήξει του πάντες με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του και άρχισαν ήδη να ηχούν οι σειρήνες περί ανανέωσης του συμβολαίου του με την ομάδα του Παναιτωλικού.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Δημήτρης Κυριακίδης, μαζί με τον Αμρ Ουάρντα, τον Τάσο Παπάζογλου και τον Γιώργο Μύγα είναι ό, τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει φέτος η ομάδα του Παναιτωλικού, μολονότι η γενική παρουσία της ομάδας πότε είναι καλή, πότε ικανοποιητική, πότε κακή, πότε απογοητευτική. Επί της ουσίας, φέτος ο Παναιτωλικός έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές που αναφέραμε δίνουν σε κάθε ματς το κάτι παραπάνω.

Η αναφορά γίνεται περισσότερο για τον Δημήτρη Κυριακίδη. Ο 30χρονος Καβαλιώτης πορτιέρο το καλοκαίρι από «Ξανθιώτης» έγινε «Αγρινιώτης». Τα πράγματα για εκείνον δεν ήταν από την αρχή ρόδινα. Ο Λίονελ Πόντες δεν τον υπολόγιζε ως βασικός από την αρχή, λόγω ότι ήθελε να δώσει την ευκαιρία στον Μανώλη Στεφανάκο και ο Δημήτρης Κυριακίδης πήρε φανέλα βασικού απ’ όταν ο Λίονελ Πόντες αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναιτωλικό. Τόσο λοιπόν ο Γιάννης Νταλακούρας που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού τον χρησιμοποίησε βασικό στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο όσο και ο Γιάννης Μαντζουράκης στο παρθενικό του παιχνίδι ως προπονητής των «καναρινιών» με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά έδωσε φανέλα βασικού.

Ο Κυριακίδης είχε εξασφαλίσει τη φανέλα βασικού και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων έπεσε η ψυχολογία του καθώς θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο στο δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου και παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθούσε να φτιάξει την ψυχολογία του και τα κατάφερε καθώς στη συνέχεια κατόρθωσε να αναδειχθεί ως πολυτιμότερος παίκτης του Παναιτωλικού και να κάνει τον κόσμο να τον χειροκροτήσει για τις φαντασμαγορικές αποκρούσεις.

Πλέον, δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι επίκειται επέκταση του συμβολαίου του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από κύκλους της ομάδας καθώς όπως τονίζουν: «Ο Κυριακίδης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του 2017», κάτι το οποίο σημαίνει ότι τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2017 ο Δημήτρης Κυριακίδης θα είναι παίκτης του Παναιτωλικού.

πηγή : joinsports.gr