Με προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ

φωτό : paravatos.eu

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα της Κυριακής (18/3, 15:00, ΝΟVASPORTS) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

φωτο: paravatos.eu
φωτο: paravatos.eu
Ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΚ κι φυσικά ο Γιάννης Μαντζουράκης καταστρώνει τα τελικά του πλάνα ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης που έχει μπροστά της η ομάδα.Αναμφίβολα οι απουσίες βασικών παικτών θα παίξουν και αυτές το δικό τους ρόλο στην αναμέτρηση. Ο Γιάννης Μαντζουράκης ενόψει ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα με κυριότερα αυτά των Παπάζογλου, Κέβιν, αλλά και του τιμωρημένου Κάπελ. Επίσης Αλεξίεβιτς και Κουτρομάνος δεν υπολογίζονται από τον «Ρουμάνο» λόγω ανετοιμότητας με τις λύσεις να λιγοστεύουν επικίνδυνα για την ομάδα του Αγρινίου. Τα προβλήματα τραυματισμών αποτελούν έναν επιπλέον αντίπαλο για τον «Τίτορμο», ο οποίος καλείται με την βοήθεια των φιλάθλων να μπορέσει να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ μπαίνοντας από την αρχή με το μαχαίρι στα δόντια.

Τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του Παναιτωλικού, δεν έχουν αλλάξει το κλίμα και παρά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ, στο στρατόπεδο του συλλόγου και δη οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια καλή εμφάνιση, παίρνοντας συνάμα ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε σούπερ φόρμα. Αυτό άλλωστε είναι και το έξτρα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, οι οποίοι έχουν κάνει focus αποκλειστικά στο εν λόγω ματς από τις αρχές της εβδομάδας.