Ο Παναιτωλικός, η οργάνωση και ο πλήρης φάκελος!

Η κρίσιμη ώρα για την παράδοση των φακέλων στην Επιτροπή της ΕΠΟ για τις φετινές αδειοδοτήσεις πλησιάζει, με τον Παναιτωλικό να είναι από τις λίγες ομάδες που και φέτος δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα…

Ο μήνας Μάρτιος παραδοσιακά είναι ο μήνας που απασχολεί όλες τις ομάδες της Super League με το θέμα της άδειας. Είναι ο μήνας που οι υπεύθυνοι όλων των ομάδων τρέχουν να τακτοποιήσουν τους φακέλους και να κλείσουν τις ενδεχόμενες τρύπες κυρίως οικονομικές που μπορεί να υπάρχουν. Τα τελευταία χρόνια και λόγω της οικονομικής κρίσης, αρκετές είναι οι ομάδες που δεν μπορούν να περάσουν τον σκόπελο της αδειοδότησης και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στις μεταγραφές τους. Βλέπε ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος και αρκετές ακόμα. Από τις ομάδες όμως, που ξεχωρίζουν και αποπνέουν υγεία ακόμα και στο οικονομικό- διοικητικό κομμάτι είναι αναμφίβολα ο Παναιτωλικός.

Η ομάδα του Αγρινίου, όπως και πέρυσι και πρόπερσι, έτσι και φέτος δεν έχει λόγο να αγχώνεται για την φετινή αδειοδότηση. Για ακόμα μια χρονιά οι Αγρινιώτες θα καταθέσουν στην ΕΠΟ τον «τέλειο» φάκελο και αναμένεται να πάρουν την άδεια δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας επί προεδρίας Φώτη Κωστούλα, θεωρείται μια από τις πιο οργανωμένες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο με άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις και άκρως τακτοποιημένα οικονομικά ζητήματα. Ο Παναιτωλικός είναι από τις λίγες ομάδες που δεν αντιμετωπίζει κανένας οικονομικό πρόβλημα, ενώ κάθε χρόνο στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, οι ειδικοί που εξετάζουν τους φακέλους, έχουν να λένε τα καλύτερα για την ομάδα του Αγρινίου και την οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα.

πηγή : joinsports.gr