Ο Παναιτωλικός και… οι σιωπηροί εταίροι των Δ.Σ

Στον Παναιτωλικό ξεκαθάριζαν πως προτάσεις κάνουν στα επίσημα Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας και περιμένουν να δουν κάτι ανάλογο κι από… σιωπηρούς εταίρους που έδωσαν το παρών στην «σύσκεψη Πανόπουλου»!

Εξ αρχής, όταν ο Χρήστος Πανόπουλος έστειλε την επιστολή-πρόσκληση στους «12 μικρομεσαίους» του πρωταθλήματος, στον Παναιτωλικό είχαν αφήσει να εννοηθεί πως δεν πρόκειται να δώσουν το παρών στην σύσκεψη. Την παραμονή της συνάντησης, το απόγευμα της Τετάρτης δηλαδή και με επίσημο τρόπο, ο πρόεδρος του Αγρινιώτικου συλλόγου, Φώτης Κωστούλας, με επιστολή του προς το αφεντικό της Ξάνθης έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους δεν θα συμμετείχε στο ραντεβού αυτό.

Από τον Παναιτωλικό δεν θέλησαν να δημοσιοποιήσουν τις επιστολές, τονίζοντας πως δεν υπάρχει και λόγος. Το gazzetta.gr πάντως είναι σε θέση να γνωρίζει το περιεχόμενό τους.Συγκεκριμένα οι «κυανοκίτρινοι» υποστηρίζουν πως «μια τέτοια σύσκεψη έξω από τις συντεταγμένες γραμμές του συνεταιρισμού δεν έχει κάτι να προσφέρει, πέρα από το Θεαθήναι που αυτή την στιγμή δεν το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο». Μάλιστα στο… κάλεσμα Πανόπουλου για προτάσεις ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της Σούπερ Λίγκας, από τον Παναιτωλικό ξεκαθαρίζουν πως οι ίδιοι ότι είναι να πουν το λένε πάντα και με όποιο κόστος στα διοικητικά συμβούλια παρουσία όλων «μικρών και μεγάλων».

Μάλιστα απορούν γιατί παράγοντες που έδωσαν το παρών στην σύσκεψη της Πέμπτης, στα συμβούλια έχουν τυπική παρουσία και δεν έχουν ακουστεί ποτέ να κάνουν μια δική τους πρόταση ίσως και… φοβούμενοι να χαλάσουν τις «καλές σχέσεις».

πηγή : gazzetta.gr