Ικανοποίηση, ξεκούραση και φινάλε!

Απόλυτη ικανοποίηση υπάρχει στο στρατόπεδο τoυ Παναιτωλικού μετά τη νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Μαντζουράκης, αν και ήταν στις κερκίδες, λόγω τιμωρίας , έμεινε χαρούμενος από την προσπάθεια της ομάδας του και σίγουρα το έμπειρο μάτι του είδε τα κέρδη…

ΠαναιτωλικόςΗ αγωνιστική εικόνα του Παναιτωλικού το μεσημέρι της Κυριακής στο Αγρίνιο (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ) ήταν πάρα πολύ καλή σε σχέση με το προηγούμενο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Περιόρισε κατά πολύ τα λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, από τα οποία προέκυψαν και τα τρία γκολ του Δικέφαλου του Βορρά. Σε αυτό, βέβαια, συνέβαλε η παρουσία του Γρηγόρη Μάκου στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Μάρκος Πάουλο, κάτι που είχαμε γράψει από το JOINSPORTS την προηγούμενη εβδομάδα πριν το ματς με την ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες θα εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος, να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν και από Πέμπτη που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις θα καταστρώσουν τα πλάνα τους για τα τρία εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας της φετινής σεζόν, για να κλείσουν όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά και να πάρουν την καλύτερη βαθμολογική θέση.Όσον αφορά τον Μάρκο Μαρκόβσκι, ο Σέρβος αποχώρησε από το ματς με τράβηγμα στο δικέφαλο, ωστόσο δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό, ή να έχει αποκομίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

πηγή : joinsports.gr