Δημήτρης Χαντάκιας: Από τα «σπλάχνα» του Παναιτωλικού, βασικός στην πρώτη ομάδα

Ο Δημήτρης Χαντάκιας είναι από τα φετινά κέρδη του Παναιτωλικού και το JOINSPORTS καταγράφει την πορεία του στον Παναιτωλικό και το μέλλον που του ανήκει…

Δημήτρης ΧαντάκιαςΠριν από κάποια χρόνια έφυγε από το χωριό του για να κυνηγήσει το όνειρό του, που ήταν να αγωνισθεί στον Παναιτωλικό. Δοκιμάστηκε από τους ιθύνοντες των ακαδημιών του Παναιτωλικού και τους κέρδισε το ποδοσφαιρικό του θράσσος και έμεινε στις ακαδημίες του Παναιτωλικού.Επί Πόντες, ο Χαντάκιας είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για την προετοιμασία, αλλά γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε επί των ημερών του Γιάννη Μαντζουράκη, ο οποίος είχε παρει εντολή από τη διοίκηση του Παναιτωλικού να αναδείξει κάποια παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο Χαντάκιας έγινε γνωστός απο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν ο Ιντέγε του έκανε φάουλ και στη συνέχεια…αποβλήθηκε ο Κυριακίδης και ο Χαντάκιας θυσιάστηκε για να γίνει αναγκαστική αλλαγή, προκειμένου να μπει ο Στεφανάκος. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, συνέχισε να δουλεύει και να περιμένει την επόμενη ευκαιρία από τον Γιάννη Μαντζουράκη.

Στο ματς με την ΑΕΚ ο Χαντάκιας κλήθηκε να πάρει τη θέση του Γρηγόρη Μάκου, που αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή. Ο, προερχόμενος από τα σπλάχνα του Παναιτωλικού, κεντρικός αμυντικός, ήταν πολύ καλός, έδειξε να έχει σταθεροτητα στην αμυντική του συμπεριφορά, δεν έχασε τον προσωπικό του αντίπαλο και απέδειξε ότι στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας του Παναιτωλικού.Μένουν ακόμα τρία ματς στα οποία ο Χαντάκιας θα έχει την ευκαιρία να δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο και το καλοκαίρι στην προετοιμασία, θα βάλει τις βάσεις για να έχει θέση βασικού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

πηγή : joinsports.gr