Πήρε πόντους ο Πάουλο στο Αγρίνιο

Και το όνομα αυτού, Μάρκος Πάουλο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της αγρινιώτικης ομάδας επί της ΑΕΚ, χάρη στο γκολ που σημείωσε λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης.

Και να σκεφτεί κανείς πως ο 28χρονος ποδοσφαιριστής λίγο έλειψε να μην έρθει ποτέ στο Αγρίνιο το περασμένο καλοκαίρι, δεδομένου πως η μεταγραφή του πέρασε από…σαράντα κύματα. Τη μία ημέρα το deal ήταν τελειωμένο και την επόμενη έμπαιναν μέσα ουκ ολίγοι μανατζαρέοι και τιναζόταν στον αέρα!

Εν τέλει κι έπειτα από ουκ ολίγες ανατροπές δεδομένων, μπήκε στο αεροπλάνο με τελικό προορισμό το εξωτικό Αγρίνιο με τις «ευλογίες» ειρήσθω εν παρόδω του άλλοτε μάνατζερ και νυν αρχισκάουτερ της ΑΕΚ Αλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις του με τον Παναιτωλικό δεν απέσπασαν πολλά «likes» στο Αγρίνιο. Ωστόσο στα τελευταία παιχνίδια και λίγο πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, έχει ανεβάσει στροφές και δείχνει ικανός να καλύψει το χαμένο έδαφος και να αποσύρει οριστικά από το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας την προοπτική της πρόωρης λύσης του συμβολαίου του το οποίο λήγει το καλοκαίρι του ΄17.

πηγή : marca-sl.gr