Αυτοί θα πάνε ταμείο τον Παναιτωλικό…

Η φετινή αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε καταστροφική, αλλά και ούτε καλή χρονιά.

Είναι γεγονός πως ούτε κρύο αλλά και ούτε ζέστη επικρατεί στο Αγρίνιο, όχι από μετεωρολογικής αποψης, αλλά από την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε και ολοκληρώνεται σε μόλις τρεις αγωνιστικές. Ο Παναιτωλικός το καλοκαίρι ξεκίνησε με κύριο στόχο την Ευρώπη και τη συνεργασία με τος ακαδημίες, αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν η Ευρώπη έγινε μάχη για την παραμονή και ο μόνος σταθερός στόχος ήταν η εκμετάλλευση του υλικού που υπάρχει στις ακαδημίες του συλλόγου. Μέσα σε μια χρονιά που είχε επιτυχίες, αποτυχίες, χαρές, λύπες, ο Παναιτωλικός είχε ορισμένα κέρδη που ενδεχομένως το καλοκαίρι που μας έρχρται του προσφέρουν οικονομικά οφέλη. Ο λόγος για τους: Γιώργο Μύγα και Αμρ Ουάρντα.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Ο πρώτος κάνει καταπληκτική σεζόν, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Πόντες, όταν ξεκίνησε η χρονιά και από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην εποχή Μαντζουράκη, ο Μύγας λόγω συνθηκών πήρε τη φανέλα βασικού και δεν την έχασε ποτέ (έλειψε με Πλατανιά εκτός λόγω τιμωρίας). Οι σκάουτερ μεγάλων συλλόγων τον έχουν σημειώσει στην ατζέντα τους, έχουν τα καλύτερα λόγια να πουν και το καλοκαίρι ίσως αποκτήσει περισσότερη ζήτηση.

Ο Αμρ Ουάρντα, είναι ό, τι καλύτερο έχει να επιδείξει φέτος ο Παναιτωλικός. Ο Αιγύπτιος είναι κυριολεκτικά πολύ ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με μεγάλη ποιότητα, με πολύ μέλλον και από τη στιγμή που αποχώρησε ο Λούλας Βιγιαφάνιες, ο Αιγύπτιος μετατράπηκε στον ηγέτη της ομάδας. Μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος πέρασε μια περιπέτεια σε ψυχολογικό επίπεδο, όμως κατάφερε και επανήλθε στα φυσιολογικά του επίπεδα.

Ο Παναιτωλικός, συνεπώς, αν προσέξει το καλοκαίρι μπορεί από ενδεχόμενες πωλήσεις των δύο παικτών να βγάλει ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος.

πηγή : joinsports.gr