Ανοιχτή επιστολή του Θ. Τσιλιμέκη, υποψηφίου για την προεδρία της ΔΗΜΤΟ Αγρινίου της ΝΔ

Ανοιχτή επιστολή του Θεόδωρου Τσιλιμέκη
υποψήφιου προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας.

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,
Με την παρούσα ανοιχτή επιστολή επικοινωνώ μαζί σας για να σας γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας.
Απευθύνομαι σε όλες και σε όλους σας ζητώντας τη στήριξη σας. Πρωτίστως όμως ζητώ τη συμμετοχή σας στην κομματική διαδικασία των εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 3 Απριλίου.
Όλοι μαζί με τη συμμετοχή μας θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα πως η Βάση της Νέας Δημοκρατίας είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα που ξεκίνησε ο νέος πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό να τεθεί ένα τέλος στη σημερινή συγκυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή. Η επικράτηση των ιδεών της παράταξης μας είναι δεδομένη όπως και η δικαίωση των μεγάλων εθνικών επιλογών της. Η τελική νίκη όμως προϋποθέτει την ενεργό συστράτευση του καθενός από εμάς ξεχωριστά.
Στο Αγρίνιο η αναγκαιότητα της συμμετοχής όλων μας στη διαδικασία της Κυριακής είναι μεγάλη. Όλοι μαζί καλούμαστε να στείλουμε ηχηρό μήνυμα πως είναι απαίτηση των καιρών η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας να ανοίξει τις πόρτες της στην κοινωνία, να έχει ουσιαστική παρουσία και παρέμβαση στα δρώμενα του τόπου. Όλοι μαζί επίσης να στείλουμε μήνυμα και σε συγκεκριμένους αποδέκτες. Μήνυμα πως η οργάνωση θα προχωρήσει χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς μικροπολιτική, χωρίς δεσμεύσεις σε παράγοντες και «παραγοντίσκους».
Νεοδημοκράτισσες και νεοδημοκράτες,
Θεώρησα δικαίωμα μου και υποχρέωση μου να διεκδικήσω τον τιμητικό ρόλο του πρόεδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου. Εκτίμησα πως η υποψηφιότητα είναι αναφαίρετο δικαίωμα ενός ανθρώπου που για χρόνια πολλά αγωνίστηκε ανιδιοτελώς από τις γραμμές της ΟΝΝΕΔ και της Νέας Δημοκρατίας.
Ζητώ τη στήριξή σας για να συνεχίσω να μάχομαι για όλους σας ώστε η Βάση της ΝΔ στον δήμο Αγρινίου να έχει μια σταθερή και δυνατή φωνή. Ζητώ όλοι μαζί ενωτικά να προσέλθουμε την Κυριακή στις εσωκομματικές κάλπες για να επιλέξουμε τους αξιότερους. Και από τη Δευτέρα, όλοι μαζί συσπειρωμένοι να αγωνιστούμε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αλλάξει σελίδα ο τόπος.

Με εκτίμηση
Θεόδωρος Τσιλιμέκης