Τα συμβόλαια των παικτών του Παναιτωλικού που λήγουν

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά οκτώ συμβόλαια ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού λήγουν το καλοκαίρι. Ας δούμε ποιων ποδοσφαιριστών τα συμβόλαια λήγουν και τι σκοπεύει να κάνει η διοίκηση της ομάδας.

Μανώλης Στεφανάκος: Επί Πόντες ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Επί της ουσίας ο Πορτογάλος ήθελε να δώσει στον Έλληνα τερματοφύλακα, που θεωρούσε ότι έχει εκπληκτικά προσόντα για τερματοφύλακα, μια ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει και εκείνος απέδειξε πως μάλλον θα πρέπει να μην αγωνίζεται, αφού στα ματς που αγωνίστηκε έκανε πάρα πολλά λάθη. Όταν έφυγε ο Πόντες, θέση κάτω από τα γκολ ποστ πήρε ο Κυριακίδης και ο Στεφανάκος στο πρωτάθλημα επί Μαντζουράκη αγωνίστηκε μόλις μια φορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ο Κυριακίδης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Με όλα όσα έχει δείξει, αλλά και το γεγονός ότι το χειμώνα ο Παναιτωλικός απέκτησε τερματοφύλακα, τον Κριστιάνο, ο Στεφανάκος δεν λείπει και τόσο στην ομάδα.

Γιώργος Κούσας: Το συμβόλαιο του αρχηγού λήγει το καλοκαίρι. Ο Γιώργος Κούσας είναι βασικός και αναντικατάστατος στο κέντρο της άμυνας. Ο παρτενέρ του στα στόπερ έχει αλλάξει αρκετές φορές καθώς έχει σχηματιστεί στο κέντρο της άμυνας δίδυμο: Κούσας – Παπάζογλου, Κούσας – Μάκος και Κούσας – Χαντάκιας. Είναι ο αρχηγός και αυτό τα λέει όλα. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι στο στρατόπεδο της διοικήσεως και του τεχνικού επιτελείου δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του για να τεθεί θέμα μη ανανέωσης του συμβολαίου του.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Κέβιν Γκαρσία Μαρτίνεζ: Ο Ισπανός ακραίος αριστερός οπισθοφύλακας είναι η Νο1 επιλογή του Γιάννη Μαντζουράκη για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Κέβιν, επίσης είναι ο εκτελεστής των στημένων φάσεων του Παναιτωλικού. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κέβιν είναι στα… πιτ, λόγω τραυματισμού. Ο Ισπανός είναι μέσα στους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ. Το συμβόλαιό του λήγει, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες σύντομα θα κληθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου.

Σίμος Ρουμπουλάκου: Ο δεύτερος αριστερός μπακ. Είναι η δεύτερη επιλογή του Γιάννη Μαντζουράκη για το αριστερό άκρο της άμυνας και ελλείψει του Κέβιν, ο Ρουμπουλάκου καλύπτει το κενό του. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, είναι ένας ποδοσφαιριστής νεαρός σε ηλικία και μπροστά του έχει αρκετό μέλλον. Δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής και την παρουσία του την έχει δηλώσει σε δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο γύρο και στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, που όλη η φάση του γκολ ξεκινάει από τον ίδιο και τη μπαλιά που κάνει προς τον Κλέσιο. Αν στον σχεδιασμό που θα κάνουν για τη νέα χρονιά πέσει στο τραπέζι ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας τότε είναι πολύ πιθανό να μη συνεχίσει στην ομάδα.

Δημήτρης Κουτρομάνος: Ο ένας εκ των αρχηγών του Παναιτωλικού, ο Δημήτρης Κουτρομάνος, έχει κινηθεί φέτος κι εκείνος στη μετριότητα, το συμβόλαιό του λήγει, αλλά δεν είναι και το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας του Παναιτωλικού.

Σεμπάστιαν Ρουσκουσέδα: Ένα ακόμη συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι είναι του 30χρονου Αργεντινού. Ο «Ρούσκου» δεν έχει βοηθήσει και πάρα πολύ τον Παναιτωλικό, για αυτό και τον Γενάρη οι ιθύνοντες του συλλόγου στη μεταγραφική περίοδο φρόντισαν να αποκτήσουν αρκετούς παίκτες στη μεσαία γραμμή. Μάλλον είναι οι τελευταίες του ημέρες στο Αγρίνιο.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu

Λεάντρο Κάπελ: Το συμβόλαιο του Ολλανδού λήγει τον Ιούνιο. Ο Κάπελ δεν έχει επιδείξει μια ισορροπία στην απόδοσή του, χωρίς αυτό να σημαίνει πως περισσεύει στην ομάδα. Είναι σημαντικός παίκτης, έχει κάποια καλά χαρακτηριστικά που τα χρειάζεται ο Παναιτωλικός.

Μάρκο Μαρκόβσκι: Ήρθε το καλοκαίρι από την υποβιβασμένη Κέρκυρα στον Παναιτωλικό που έψαχνε επιθετικό. Τα… λεφτά του τα έχει βγάλει και με το παραπάνω και σίγουρα θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό.

Η θέση της διοίκησης
Στο στρατόπεδο της διοίκησης γνωρίζουν πολύ καλά ότι λήγουν αρκετά συμβόλαια το καλοκαίρι. Ακόμα όμως δεν έχει γίνει καμία κίνηση. Θα περιμένουν να τελειώσει το πρωτάθλημα, καθώς όπως τονίζετε από κύκλους της ΠΑΕ: «έχουμε χρόνο» και από εκεί και πέρα θα δείξουν τις προθέσεις τους. Σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν δύο πράγματα.Πρώτον, εάν ο Γιάννης Μαντζουράκης θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Αγρινίου και ποιος θα είναι ο σχεδιασμός που θα κάνουν στο σύλλογο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

πηγή : joinsports.gr