Το σκέπαστρο και η επιθυμία του Κωστούλα

Η επιθυμία του διοικητικού ηγέτη του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα, επανέρχεται ξανά στο προσκήνιο και αυτή τη φορά θέλει να την πραγματοποιήσει…

Ο λόγος για το σκέπαστρο στο πέταλο με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Αγρινίου να έχει βάλει τις βάσεις προκειμένου να πραγματοποιηθεί το έργο.

Το γήπεδο του Παναιτωλικού είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, με καλό χλοοτάπητα και ο Φώτης Κωστούλας θέλει να βάλει το σκέπαστρο στο πέταλο προκειμένου να γίνει το γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Ο ίδιος οραματίζεται και ονειρεύεται να δει τον Παναιτωλικό στην Ευρώπη και φυσικά δεν μπορεί να μην έχει ένα γήπεδο που θα πλησιάζει τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Ούτως ή άλλως, διοικητικά ο σύλλογος λειτουργεί με ευρωπαϊκή αντίληψη, στα οικονομικά του ο Παναιτωλικός είναι εύρωστος, έχει τη φιλοσοφία του και κάθε δικαίωμα να ανεβάσει τον πήχη πιο ψηλά.

Η ιδέα βρίσκεται στο μυαλό του προέδρου, με το σκέπαστρο στο πέταλο από όταν η ομάδα προβιβάστηκε στην κορυφαία κατηγορία και τότε έκανε κινήσεις για να πραγματοποιηθεί το έργο, όμως συνάντησε αρκετά εμπόδια και απογοητεύτηκε πάρα πολύ από αυτή την εξέλιξη. Φέτος, ξαναβάζει το θέμα στο τραπέζι και το βλέπει πολύ πιο ζεστά. Ήδη έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τις τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρείες όμως στην εξίσωση είναι και άλλοι παράγοντες, όπως ο Δήμος, η πολεοδομία και οι νόμοι. Για καλό του Παναιτωλικού οι νόμοι έχουν βελτιωθεί κατά πολύ για τις ομάδες σε ό, τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του JOINSPORTS από τη διοίκηση προκύπτει ότι η όλη επιχείρηση είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Ο Κωστούλας βρίσκεται σε επίπεδο συζητήσεων και δεν έχει εκκινήσει η διαδικασία της αίτησης για την τοποθέτηση του σκέπαστρου. Ο σκελετός, όπως αναφέρουν επίσημα χείλη του Παναιτωλικού, είναι έτοιμος και μένει μόνο το «οκ» για να τοποθετηθεί και αν κι εφόσον ανάψει το «πράσινο» φως, τότε δεν θα πάρει πολύ χρόνο έτσι ώστε στο πέταλο να υπάρχει σκέπαστρο.

πηγή : joinsports.gr