Ομοφωνία των μικρών και αίτημα για σύγκλιση Δ.Σ. της Λίγκας!

Πλήρη ταύτιση απόψεων προέκυψε και από την συνάντηση των μικρών και συμφωνήθηκε να ζητηθεί Δ.Σ. της Λίγκας για να ζητηθούν όλα όσα πρέπει να αλλάξουν.

Με αυτά και με αυτά με εξαίρεση τον Ηρακλή ο Χρήστος Πανόπουλος δείχνει να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης για όλα όσα θέλουν να αλλάξουν οι μικρές ομάδες στην Super League. Η συνάντηση των μικρών στην ΒΙΑΜΑΡ την Πέμπτη κράτησε λίγο παραπάνω από 2 ώρες και προέκυψε πλήρη ταύτιση απόψεων. Πλήρης ταύτιση για αλλαγές…

Οι 11 ομάδες (σ.σ. αφού ο Ηρακλής είναι ξανά εκτός) θα ζητήσουν σύγκλιση του Δ.Σ. της Super League για να κατατεθούν οι προτάσεις τους και να συζητηθούν επαρκώς. Ποιά είναι τα… καυτά σημεία;
Μεταξύ άλλων η βελτίωση της διαιτησίας μέσα από τα αρμόδια όργανα και ουσιαστικές παρεμβάσεις. Η διαιτησία – όπως έχει τονιστεί ξανά – θα πρέπει να είναι επαγγελματική και έναν αρχιδιαιτητή και συνεχές… τσεκάρισμα των επιδόσεων των ρέφερι και των παρατηρητών. Επίσης αναβάθμιση της Λίγκας ως Συνεταιρισμός γενικά και σαν ποδοσφαιρικό προϊόν.
Μέσα αυτό ακόμα και το ότι οι καλύτεροι διαιτητές να μπορούν να έχουν και ανάλογα οφέλη και… μπόνους. Η κατανομή των τηλεοπτικών και χορηγικών εσόδων είναι ένα ακόμα… καυτό θέμα. Το πως θα πρέπει να είναι δίκαιη.

πηγή : gazzetta.gr