Οι πολλές ευκαιρίες, οι νέοι και ο Παπάζογλου

φωτο : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες. Κέρδος η καλή εμφάνιση και το γεγονός ότι στο βασικό σχήμα ήταν τρεις παίκτες που προέρχονται από την ομάδα των νέων…

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός με βάση την απόδοσή του δικαιούταν κάτι το παραπάνω με τις πολλές ευκαιρίες που πέταξε στο καλάθι των αχρήστων, κάτι που πρέπει να προβληματίσει εν όψει των δύο επόμενων αγώνων.Ο Παναιτωλικός δεν κατέβηκε στο Περιστέρι για ένα ματς αγγαρείας με τον Ατρόμητο. Είχε πλάνο και μετά το πρώτο δεκάλεπτο ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και με ωραίους συνδυασμούς, κυρίως από την αριστερή πλευρά άρχιζε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή για να χάσει δύο ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται με τον Χαντάκια και τον Μαρκόβσκι, στο πρώτο μέρος. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του, ήταν πιο εύστοχος και σκόραρε στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα, δευτερόλεπτα πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαντζουράκης ανακάτεψε πάρα πολύ την τράπουλα, έκανε αλλαγές και άλλαξε το σύστημα σε 3-4-1-2, με τον Παναιτωλικό να χάνει τρεις με τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Το μοναδικό τετ-α-τετ του Μαρκόβσκι που αστόχησε, η κεφαλιά του Σέρβου που μπλόκαρε ο Μπάρκας, το εξ’ επαφής πλασέ του Μουνιός που έβγαλε ο Μπάρκας και την κεφαλιά του Παπάζογλου μετά από εκτέλεση κόρνερ που κατέληξε άουτ.Πέταξε πάρα πολλές ευκαιρίες και το πλήρωσε ακριβά. Δικαιούνταν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας και με βάση την εικόνα, έπρεπε να είχε φύγει από το Περιστέρι με το «διπλό».

φωτο : paravatos.eu
φωτο : paravatos.eu
Κέρδος η εμφάνιση και οι νέοι
Η ήττα είναι αυτό που μένει τελικά από τον αγώνα στο Περιστέρι, όμως αν κοιτάξουμε το ματς και με μια δεύτερη ματιά θα δούμε ότι ο Παναιτωλικός έδειξε πως είναι καλύτερος από τον Ατρόμητο, δημιούργησε πολλές επικίνδυνες καταστάσεις και αν ήταν κάπως τυχερός θα είχε φύγει με το τρίποντο. Συνεπώς, αν στα δύο επόμενα παιχνίδια κρατήσει αυτή την εμφάνιση και βελτιώσει τα τελειώματα θα μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες.

Ένα ακόμη επίσης κέρδος είναι οι παίκτες από τις ακαδημίες. Ο Χαντάκιας έπαιξε για δεύτερο σερί ματς βασικός. Μάλιστα, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στη μοναδική ευκαιρία που έχασε στο πρώτο ημίχρονο. Βασικός έπαιξε και ο Μύγας που εδώ και καιρό είναι αναντικατάστατος στο δεξί άκρο της άμυνας, ωστόσο κι εκείνος προέρχεται από την ομάδα των νέων και επίσης θέση στο βασικό σχήμα είχε και ο Βασιλούδης, ο οποίος στο δεύτερο μέρος αντικαταστάθηκε, όπως έγινε και με τον Μύγα.

Ο Παπάζογλου
Ο Τάσος Παπάζογλου δεν έχει εκπλήξει μόνο τους προπονητές με τις εμφανίσεις που έχει κάνει φέτος, αλλά και τους γιατρούς. Όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, τουλάχιστον για φέτος, λόγω του τραυματισμού στην ωμοπλάτη εκείνος όμως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του σε χρόνο ρεκόρ, επέστρεψε και παραλίγο να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο.

πηγή : joinsports.gr