Bόλεϊ γυναικών: Βήμα ανόδου για τον Ιωνικό

Με το δεξί ξεκίνησε τα Play- Οff για την άνοδο στην Α2 η ομάδα βόλλεϋ του Ιωνικού ’80. Η ομάδα της Ελένης Λεγάτου κέρδισε με 3-0 σετ τον Φιλαθλητικού Πρέβεζας στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου. Τα κορίτσια του Ιωνικού ήταν καλύτερα και επικράτησαν δίκαια.

Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ομάδα της Πρέβεζας, υποστηρίζει ότι η διαιτησία των Πιταροκοίλη-Φλούδα καθόρισε το αποτέλεσμα υπέρ του Ιωνικού, με απαράδεκτες αποφάσεις σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού. Ο σύλλογος του Αγρινίου πανηγυρίζει για τη μεγάλη νίκη και θεωρεί ότι το αποτέλεσμα ήρθε δικαιότατα.Επόμενο «ραντεβού» των δύο συλλόγων, στο ΔΑΚ Πρέβεζας το Σάββατο στις 8μ.μ.

Ιωνικός Αγρινίου (Λεγάτου Ελένη) Ζυγούρη Θ. Παπανίκου Α. Σαρδελή Ν. Μποτσάκη Ε. Λογκιζίδου Κ. Τζωρτζοπούλου Ξ. Καλαμπούκα Ι.(L) Δημητράντζου Χ. Βέτσα Α.
Φιλαθλητικός Πρέβεζας (Ζήσης Πολύκαρπος) Κουτσογιαννοπούλου Δ. Πιετά Μ. Γιάγια Α. Ντάκουλα Ι. Μπαρμπούδη Β.Κοσμίδου Α Κοσμίδου Β (L) Ράπτη Α. Μπακάλη Ε.Αγκαλι Ρ.