Συνάντηση Μαντζουράκη – Κωστούλα μετά το τέλος του πρωταθλήματος

Ο Γιάννης Μαντζουράκης έχει κάνει καλή δουλειά και αναμένεται να επιβραβευθεί για αυτό…

Ο Παναιτωλικός με άλλους στόχους ξεκίνησε και άλλους στόχους βρέθηκε να έχει κατά τη διάρκεια της σεζόν μετά την απόλυση του Πόντες και τον ερχομό του Γιάννη Μαντζουράκη.Όταν ο Γιάννης Μαντζουράκης ήρθε στον Παναιτωλικό βρήκε μια ομάδα σχεδόν κατεστραμμένη από πλευράς ψυχολογίας καθώς πριν το ντεμπούτο του Μαντζουράκη προηγήθηκαν δύο «πεντάρες». Η πρώτη από την υποβιβασμένη Καλλονή στη Μυτιλήνη και η δεύτερη από τον «Ευρωπαίο» και μη αδειοδοτημένο, Πανιώνιο στο Αγρίνιο. Συνεπώς, το έργο του Μαντζουράκη ήταν πολύ δύσκολο και μόνο ένας προπονητής αντίστοιχης εμπειρίας θα μπορούσε να αναγεννήσει μια ομάδα από τις στάχτες της όταν σε δύο σερί αγώνες έχει δεχθεί, ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά δέκα γκολ.

Ο Μαντζουράκης με την προσωπικότητα που διαθέτει και με την επιβλητική του παρουσία μέσα στα αποδυτήρια κατάφερε να ενεργοποιήσει τον εγωισμό των παικτών για να αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται η ανάκαμψη. Ο Παναιτωλικός βελτιώθηκε πάρα πολύ στο τακτικό κομμάτι, ή μάλλον τον βελτίωσε ο Μαντζουράκης. Έβαλε μέσα στο ματς τη σκοπιμότητα, σε κάθε παιχνίδι υπήρχε ένα διαφορετικό πλάνο και συν τοις άλλοις εκεί που χρειάζονταν βελτίωση και βελτιώθηκε ήταν στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας. Οι Αγρινιώτες στο πρώτο μισό του α’ γύρου ήταν η ομάδα με την χειρότερη κυκλοφορία της μπάλας και επί εποχής Μαντζουράκη κατόρθωσε να βελτιωθεί πάρα πολύ και σε αυτό το κομμάτι.

Το έργο που έκανε αναγνωρίστηκε αμέσως από τον κόσμο, καθώς έβλεπαν μια διαφορετική ομάδα να εμφανίζεται στο γήπεδο, έπαιρνε αποτελέσματα και έφτασε κοντά στο όνειρο της Ευρώπης αλλά δεν το πέτυχε και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη πεντάδα δεν αλλοιώνει το έργο του Γιάννη Μαντζουράκη.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, όλο αυτό το διάστημα έχει σχηματίσει μια πάρα πολύ καλή γνώμη και έχει πάρει την απόφαση να δώσει τα «κλειδιά» της ομάδας και τη νέα σεζόν, όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος σύμφωνα με πληροφορίες του JOINSPORTS αναμένεται να γίνει μια συνάντηση με κύριο σκοπό την επόμενη μέρα και για το πως θα στελεχωθεί η ομάδα για τη νέα σεζόν, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της.

πηγή : joinsports.gr