X-ωρίς κίνητρο Ηρακλής και Παναιτωλικός

paravatos.eu

φωτό: paravatos.eu
Χωρίς κίνητρο Ηρακλής και Παναιτωλικός έμειναν και χωρίς γκολ (0-0) στην αναμέτρηση του Καυτανζογλείου που ολοκλήρωσε τις φετινές υποχρεώσεις τους!

Μηδέν σε όλα…
Κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Καυτανζόγλειο, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να βρουν ρυθμό με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει ευκαιρίες, με εξαίρεση μία καλή στιγμή που είχε ο Ηρακλής με τον Βέλλιο στο 40’.Οι γηπεδούχοι ήταν μεν πιο ορεξάτοι, είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο υστερούσαν στην τελική προσπάθεια, με αποτέλεσμα η άμυνα του Παναιτωλικού να μην αισθανθεί ιδιαίτερα τους επιθετικούς των «κυανόλευκων». Στην αντίπερα όχθη οι παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη, δεν απείλησαν ουδέποτε την εστία του Γιαννίκογλου που είχε ένα ήσυχο απόγευμα στα πρώτα 45’ της αναμέτρησης.Η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Ηρακλή με τον Καραγκούνη αρχικά να αδυνατεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Βέλλιος, πήγε να κάνει το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα ο Περέιρα να του «αρπάξει» τη μπάλα και να του στερήσει την ευκαιρία να πετύχει ένα ακόμα γκολ.

paravatos.eu
paravatos.eu
Καλύτερο παιχνίδι στην επανάληψη
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε προς το καλύτερο, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν πιο αποφασισμένες από τα αποδυτήρια. Ειδικά ο Ηρακλής, που πίεσε αρκετά και είχε καλές στιγμές, με τους παίκτες του Γηραιού, όμως, να είναι αρκετά άστοχοι και να μην μπορούν να νικήσουν τον Περέιρα. Ειδικά οι Μοντέιρο και Περόνε, στο 51′ και το 75′ αντίστοιχα, «κατάφεραν» να στείλουν πολύ ψηλά άουτ σε ευκαιρίες από εξαιρετική θέση! Ο Παναιτλωικός από την μεριά του, δεν μπορούσε να δημιουργήσει και με εξαίρεση μερικές επιθετικές εξάρσεις του Ουάρντα, που ήταν ο μόνος που κατάφερε να κάνει κάποιες αξιόλογες τελικές. Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό και να τερματίζουν στην σεζόν «χέρι-χέρι» στους 35 πόντους.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Κυριακίδης, Καραγκούνης, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Μοντέιρο (Πασάς 64′), Τσιλιανίδης (Αμαραντίδης 90′), Λεοζίνιο, Βέλλιος (Περόνε 76′)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Περέιρα, Κουτρομάνος, Χαντάκιας, Παπάζογλου, Ρουμπουλάκου, Πάουλο, Φερέιρα (Βασιλούδης 77′), Μουνιόθ, Μαρκόφσκι, Ουαρντά (Κλέσιο 83′), Παπουτσογιαννόπουλος (Μάρτεν 86′)

φωτό: paravatos.eu