Εκδήλωση τιμής στον αδελφοποιημένο Δήμο Ανατολικής Μάνης [pics]

Αφιέρωμα στη μνήμη του Αριστείδη Καβάγια
Με εκδήλωση τιμής στον αδελφοποιημένο δήμο Ανατολικής Μάνης η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Αριστείδη Καβάγια, συνεχίσθηκαν χθες οι εκδηλώσεις των Εορτών Εξόδου, στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου.

 photo foto7_zpsnuien5gm.jpgΤους Δημάρχους Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο και Μόρφου Χαράλαμπο Πίττα, καλωσόρισε ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ενώ αμέσως μετά ο Πρόεδρος Αγ. Κότσαλος ανέγνωσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και με ομιλία του αναφέρθηκε στο πολύτιμο έργο που προσέφερε ο Αριστείδης Καβάγιας στον τομέα του Πολιτισμού και των Γραμμάτων.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος Νίκος Καραπάνος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα κοινά αισθήματα σεβασμού, συνεργασίας και ισχυρής φιλίας που συνδέουν τους Δήμους Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και Ανατολικής Μάνης, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η διατήρηση και ανάπτυξη των δεσμών αυτών, επιβάλλεται από ιστορικούς και συνειδησιακούς λόγους. Ο Νίκος Καραπάνος μιλώντας για τον Αριστείδη Καβάγια, χαρακτήρισε το έργο του «κατάθεση ψυχής», ενώ επέδωσε τιμητική διάκριση στη σύζυγό του Φωτεινή Καβάγια. Η εκδήλωση συνεχίσθηκε με ομιλία του κ. Πέτρου Ανδρεάκου και χαιρετισμό από τον κ. Χαράλαμπο Πίττα, ενώ ολοκληρώθηκε με παρουσίαση της χορογραφίας «Το Μοιρολόι της Μαυρομιχάλαινας» και επίδοση αναμνηστικών.