Ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου για αύξηση κλινών στέγασης στο ΤΕΙ

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου της 16-5-2016, μετά από πρόταση της παράταξής «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» συζητήθηκε, εκτός ημερήσιας διάταξης η αρνητική εξέλιξη που αφορά την μείωση του προϋπολογισμού και της ενοικίασης κλινών για τους φοιτητές του Τ.Ε.Ι. όπως αυτός προσδιορίζεται μέσα απ’ τον ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιείται σήμερα 17/5 μετά από απόφαση της Συγκλήτου του Ιδρύματος και του Προέδρου της κ. Βασίλη Τριανταφύλλου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση να ζητήσει την αύξηση των κλινών στέγασης των φοιτητών των σχολών Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας στο Μεσολόγγι για τα έτη 2016 – 2017 και 2017 – 2018 κατά τα πρότυπα και σύμφωνα με το διαγωνισμό που είχε πραγματοποιηθεί πριν δύο χρόνια, ούτως ώστε να μην υπάρξει δραστική μείωση των κλινών στέγασης στο Μεσολόγγι.

“Η εξέλιξη αυτή αποτελεί θετικό γεγονός” σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» και “θεωρεί ότι πρέπει να επανέλθουμε με σαφήνεια στο παλαιό καθεστώς ενοικίασης κλινών για το Μεσολόγγι, γιατί διαφορετικά οι εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι αρνητικές και στον τομέα της φοιτητικής μέριμνας”.