«Δένει» για να… μοσχοπουλήσει τον Μύγα ο Παναιτωλικός!

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Μαρτίου όταν ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» προανήγγειλε την επερχόμενη κλήση του Φώτη Κωστούλα στον Γιώργο Μύγα σχετικά με την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.Εσχάτως, κυκλοφόρησε πως στο Αγρίνιο ξεκίνησαν τις ενέργειες για το «δέσιμο» του 22χρονου μπακ, το συμβόλαιο του οποίου με τον Παναιτωλικό λήγει το καλοκαίρι του΄17.
Κι αν στην πορεία προκύψει «υπερήφανη πώληση», καλώς να ορίσει!

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής σε ένα χρόνο μένει ελεύθερος δεν θα ήταν δυνατόν να μην κινητοποιήσει τους Αγρινιώτες, λαμβάνοντας υπόψιν τις εξαιρετικές φετινές εμφανίσεις του και την καλπάζουσα πορεία της μετοχής του στο χρηματιστήριο.Ο Μύγας «όργωσε» τη δεξιά πλευρά του Παναιτωλικού τη φετινή χρονιά έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο στα ανασταλτικά, όσο και στα δημιουργικά καθήκοντά του. Κι επειδή κάτι τέτοιες εμφανίσεις κόντρα στις μεγάλες ομάδες και κλήσεις στην Εθνική Ελπίδων φέρνουν κι ανεβάζουν τη… μετοχή ενός ποδοσφαιριστή, οσονούπω θα περάσει το κατώφλι του προεδρικού γραφείου για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού είναι παλιά καραβάνα στο χώρο για να αφήσει το νεαρό παίκτη με δικαίωμα υπογραφής σε ομάδα της αρεσκείας του τον προσεχή Γενάρη και έξι μήνες πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια περίοδο όπου πολλά λέγονται και κυκλοφορούν αναφορικά με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Ακόμη πάντως κι αν ανανεωθεί – όπως αναμένεται – το συμβόλαιο του Μύγα το σίγουρο είναι πως ο Κωστούλας ήταν και θα παραμείνει ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις για την παραχώρηση του παίκτη. Από την στιγμή που κρίνει κάποια εξ αυτών συμφέρουσα τότε δεν θα έχει απολύτως κανένα θέμα να του φορέσει την…κορδέλα και να τον στείλει με φύλλο πορείας σε άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

πηγή : marca-sl.gr