Η οικονομική διαφορά Κέβιν – Παναιτωλικού

φωτό : paravatos.eu

O Κέβιν δεν θα ανανεώσει στον Παναιτωλικό. Η πρόταση της ΠΑΕ για συμβόλαιο 2 ετών με αποδοχές μειωμένες κατά 20% από την αρχική συμφωνία οδήγησε σε “ναυάγιο” τις συζητήσεις.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ο Παναιτωλικός είχε συμφωνήσει με τον Κέβιν για συμβόλαιο διετούς διάρκειας. Η αγρινιώτικη ΠΑΕ επιθυμούσε να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Ισπανό αριστερό μπακ, ωστόσο πριν από τις τελικές επαφές του πρότεινε συμβόλαιο με αποδοχές μειωμένες κατά 20% από την αρχική συμφωνία.

Ο 27χρονος Ίβηρας δεν έκανε δεκτή την πρόταση της διοίκησης και έφυγε για την πατρίδα του χωρίς να έχει υπογράψει. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κέβιν δεν θα μείνει στον Παναιτωλικό, στον οποίο αγωνιζόταν την τελευταία διετία. Αυτό σημαίνει πως τα “καναρίνια” θα ψάξουν για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η Καραμπάκ του Αζερμπαϊτζάν και η Ντινάμο Τιφλίδας έχουν κάνει πρόταση στον Ισπανό, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και κυπριακή ομάδα. Πέρυσι έπαιξε σε 26 παιχνίδια (είχε 2 γκολ), ενώ στο εφετινό πρωτάθλημα έχει καταγράψει 24 συμμετοχές, όλες στο πρωτάθλημα της Super League.

πηγή : Sport24.gr