Μύγας: Ο παίκτης που πιστεύει ο Παναιτωλικός

Το 24ο Ευαγγέλιο γράφει για τον Γιώργο Μύγα και την κίνηση του Παναιτωλικού να τον “δέσει” στο Αγρίνιο ως το 2019 αλλα και τις δύο ομάδες από Ιταλία που ενδιαφέρονται ήδη για την απόκτησή του.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έσπευσαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Γιώργου Μύγα ως το 2019, με γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του, και το 24ο Ευαγγέλιο γράφει για τον παίκτη που μπορεί να αποδειχτεί στην πορεία “νέος Τοροσίδης” αλλά και το ενδιαφέρον δύο ομάδων της Serie A να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.Κάτι ήξεραν στον Παναιτωλικό που έσπευσαν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Γιώργου Μύγα ως το 2019,με γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Ο 22χρονος μπακ αν εξαντλήσει την 3ετία του νέου του συμβολαίου στο Αγρίνιο,τότε θα εισπράξει συνολικά(κλιμακωτές αποδοχές)περίπου 200.000 €Ο Παναιτωλικός δεν καίγεται να τον πουλήσει.Πιστεύουν πως δουλεύοντας με τον Ματζουράκη θα εξελιχθεί,ανεβάζοντας τη χρηματιστηριακή του αξία. Μόνο που στην Ιταλία λόγω σκάουτινγκ ο Μύγας έχει αρχίσει να δημιουργεί … ονοματάκι. Πως μπορεί να αποδειχθεί στην πορεία “νέος Τοροσίδης”. Κι αν μέχρι τώρα η Εμπολι ήταν εκείνη που είχε δείξει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον απέκτησε δυνατή ανταγωνίστρια και συγκεκριμένα την Αταλάντα!!

Πηγή : sport24.gr