Από ντεκορατέσσερις πέρασε το περίπτερο του δήμου Αγρινίου στο Μεσολόγγι

Με ξεχωριστό περίπτερο στο οποίο θα παρουσιάζονται συγκεκριμένες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2015 και το πρώτο εξάμηνο του 2016, στους τομείς του Πολιτισμού, του Τουρισμού, της Πρόνοιας, των Υπηρεσιών και της Ανάπτυξης, συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου στην Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών και Προϊόντων του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

 photo 13592683_1223545234331980_4775068468499558673_n_zpsib03aqrm.jpgΑυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αγρινίου. Βλέπετε στις φωτογραφίες την εικόνα του περιπτέρου του δήμου Αγρινίου. Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένοι. Προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν έχει καμία αξία να προβάλλεται σε μια έκθεση τοπικών προϊόντων το τι έκανε η Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου Αγρινίου ή το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και στεκόμαστε στην εικόνα αυτή καθεαυτή. Φωτογραφίες με λάδια και ελιές, που ανάθεμα αν είναι από την περιοχή, αφίσες του ΔΗΠΕΘΕ, αφίσες από το “Let’s do it”, μια “ανθισμένη” καρέκλα να κρέμεται στον αέρα (αυτό μάλλον κάποιος ντεκορατέσσερις και ουχί ντεκορατρίς το πρότεινε), ακόμη και η αφίσα του παναιτωλοακαρνάνικου συλλαλητηρίου για την Υγεία βρήκε θέση στο περίπτερο του δήμου και ως κερασάκι στην τούρτα μια τριχιά πάνω από την ταμπέλα “δήμος Αγρινίου”, προφανώς γιατί κάποιος σκέπτεται έντονα την ματαιότητα τούτου του κόσμου. Όλη αυτή η αηδία στοίχισε ευτυχώς μόνο 1.200 ευρώ (δείτε εδώ), γιατί τις εποχές πριν την χρεοκοπία, κάτι τέτοια events μαζί με κάτι χορηγιούλες στοίχισαν στο δήμο 10 με 15 χιλιάρικα.

ΥΓ: Τα όσα βέβαια προβλήθηκαν δεν είχαν να κάνουν αποκλειστικά με τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, όπως λέει η ανακοίνωση του δήμου, αντιθέτως η εποχή Μοσχολιού στο ΔΗΠΕΘΕ προβλήθηκε δεόντως… Έτσι μπράβο συναίνεση…