Πρόστιμα για τους τιμοκαταλόγους σε πέντε επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας

Πρόστιμα σε πέντε επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας επιβλήθηκαν με απόφαση του Τμήματος Εμπορίου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτες καντίνας, ψησταριάς και οβελιστηρίου στον Λούρο Οινιάδων, σε ψαροταβέρνα στην Τουρλίδα, αλλά και σε ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην δημοτική πλαζ Αμφιλοχίας.

Τα πρόστιμα επεβλήθησαν γιατί σε αγορανομικούς έλεγχους που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 28/7/2016 στα εν λόγω καταστήματα, διαπιστώθηκε να μην έχουν αναγράψει στον τιμοκατάλογο όλες τις απαιτούμενες ενδείξεις με τρόπο που να γίνονται κατανοητές από τον καταναλωτή. Πρόκειται για παράβαση των «Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών».