Παρωδία από την ΕΠΟ – Όρισε διαιτητές χωρίς τη Λίγκα – Και Αγρινιώτη στο ΑΕΚ – Παναιτωλικός

Νέο κρούσμα αυθαιρεσίας από την ΕΠΟ! Μολονότι ήταν γνωστό τοις πάσι ότι θα αναβάλλονταν οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής, η ομοσπονδία προχώρησε κανονικά σε ορισμό διαιτητών ελάχιστα λεπτά προτού εκδώσει τη σχετική απόφασή του ο Σταύρος Κοντονής!

Πρόκειται για μία σκανδαλώδη ενέργεια δεδομένου ότι οι διαιτητές ορίστηκαν εν αγνοία του εκπροσώπου της Super League στην επιτροπή ορισμού της ΚΕΔ, Δημήτρη Σαραϊδάρη, την ώρα που η εν λόγω επιτροπή ουσιαστικά είναι ανενεργή! Κι αυτό γιατί ούτε χθες επετεύχθη συμφωνία για το πρόσωπο του τρίτου μέλους της –πλην του αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ, Δημήτρη Γκρούτση, και του Σαραϊδάρη- που θα έχει τον ρόλο του επιδιαιτητή στα πρότυπα του «ισπανικού μοντέλου».Δηλαδή, η ΕΠΟ προχώρησε σε ορισμό διαιτητών δίχως να έχει τηρήσει τη συμφωνία της με τη Λίγκα για τη λειτουργία της τριμελούς επιτροπής που θα (έπρεπε να) έχει αυτήν την αρμοδιότητα και χωρίς να έχει περιλάβει στη διαδικασία -έστω για τα μάτια του κόσμου- τον Σαραϊδάρη.

Μάλιστα η παρωδία από πλευράς ΕΠΟ έχει ένα ακόμη στοιχείο σουρρεαλισμού… Όρισε τον Αγρινιώτη στην καταγωγή διαιτητή, Αριστείδη Βάτσιο, στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής ΑΕΚ – Παναιτωλικός. Ο Βάτσιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καινούργιο, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια στην Αθήνα και ανήκει στην ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο αδελφός του στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναιτωλικού.