Aξιοσημείωτες επιτυχίες του 1ου EΠΑΛ Αγρινίου στις πανελλαδικές

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου συγχαίρουν τους μαθητές για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις . Για μια ακόμα χρονιά οι μαθήτριες και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου διατήρησαν την παράδοση του σχολείου, που τους θέλει να πετυχαίνουν υψηλές βαθμολογίες και επιδόσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις εξασφαλίζοντας μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό εισαγωγή στις σχολές πρώτης τους προτίμησης. Οι επιτυχίες που αφορούν την εισαγωγή 41 υποψηφίων σε αξιόλογες σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης γέμισαν ικανοποίηση και χαρά καθηγητές, μαθητές και γονείς.

Συγκεκριμένα, εισήχθησαν :
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ 1
ΑΕΝ 4
ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 3
ΤΕΙ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1
ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 6
ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ 2
ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ 4
ΑΣΤΕΚ 1
ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 1
ΣΤΥΑ 1
ΤΕΙ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -ΘΡΑΚΗΣ 2
ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 2
ΤΕΙ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3
ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 3
ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ 1
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ 1
ΤΕΙ ΑΘΗΝAΣ 4
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 1

Οι επιτυχόντες προήλθαν από τους εξής τομείς:
Τομέας Γεωπονίας Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής 13 μαθητές
Τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού 10 μαθητές
Τομέας Διοίκησης και Οικονομίας 9 μαθητές
Τομέας Μηχανολογίας 9 μαθητές
Το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου έχει ένα από τα καλύτερα ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές ανάμεσα στα ΕΠΑΛ της χώρας αλλά και όλοι οι απόφοιτοι μπορούν να σταδιοδρομήσουν επαγγελματικά έχοντας φοιτήσει επιτυχώς στο άρτια στελεχωμένο και πλήρως εξοπλισμένο επαγγελματικό μας λύκειο και έχοντας αποκτήσει το Πτυχίο του ΕΠΑΛ. Το1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου προσφέρει δημιουργική γνώση , εξειδίκευση, επαγγελματικές διεξόδους και δυνατότητες εισαγωγής στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αξιοποιώντας τις ικανότητες και τα ταλέντα των μαθητών. Εργαστηριακά μαθήματα, εκπαιδευτικές επισκέψεις , συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και σε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με τη διδασκαλία από έμπειρους διδάσκοντες-παιδαγωγούς προσφέρουν μια εξαιρετική επιλογή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τους μαθητές.
Ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ στους επιτυχόντες, ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ σε μαθητές, καθηγητές και γονείς-κηδεμόνες.
Διαδικτυακοί τόποι για το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου:
http://1epal-agrin.ait.sch.gr/
http://epalgeoponias.blogspot.gr/
Πληροφορίες και εγγραφές :
1o ΕΠΑΛ Αγρινίου, Αγιος Κωνσταντίνος 30027, τηλ: 2641031096, 2641048106, 2641039452, φαξ: 2641048106, e-mail: 1epal-agrin@sch.gr
ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ,ΑΓΡΙΝΙΟ 2-9-2016