Ο “Χαρίλαος Τρικούπης” νικητής του τουρνουά

Ο Χαρίλαος Τρικούπης κέρδισε τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. 66-59
Στο κλειστό γυμναστήριο του Μεσολογγίου ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχτηκε τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α. με έπαθλο το κύπελλο του 6ου τουρνουά ‘Χαρίλαος Τρικούπης’.Κέρδισαν οι γηπεδούχοι 66-59,σε ένα όμορφο παιχνίδι που παρακολούθησε πολύς κόσμος,μιας και το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Το παιχνίδι μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο λήγοντας με 48-45. Στο 4ο δεκάλεπτο κατάφεραν οι γηπεδούχοι με την καλή τους αμυντική λειτουργία να ξεφύγουν λίγο στο σκορ και να κατακτήσουν το τρόπαιο.Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ο Παπαδιονυσίου,ενώ από τον Έσπερο εξαιρετικό παιχνίδι πραγματοποίησε ο Λαμπρόπουλος.

O προπονητής του “Τρικούπη” Παναγιώτης Ζώντος δήλώσε στο westbasket.gr :Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς,μας χαροποιεί το γεγονός πως είμαστε νικητές.Έχουμε υψηλούς στόχους,μιας και πήραμε ποιοτικούς παίκτες για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα,συνεχίζουμε το μοντάρισμα-νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της χρονιάς.O κόσμος μας ήταν εκπληκτικός,να ξέρουν ότι θα δίνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε υπερήφανους-ήταν πολύ συγκινητική η παρουσία τους στο περσινό μπαράζ στην Ακράτα,που είχαν έρθει γύρω στα 400 άτομα(!),και μας χαροποιεί ιδιαίτερα που συνεχίζουν αδιάκοπα να βρίσκονται στο πλευρό μας.

Διαιτητές:Λιότσος-Λεκάτσας
Δεκάλεπτα:19-19 17-12 12-14 18-14
Γ.Σ.Χαρίλαoς Τρικούπης:(Ζωντός) Ιωάννου 7(1),Βουρνάς,Παπαδιονυσίου 15(2),Τοπουζίδης 8(2),Μουράτογλου 6,Σταυρόπουλος 2,Γεωργιάδης 7(1),Μουρίκης 6,Ψάλτου 6,Παπαρέγκας 9(1)
Έσπερος Α.Ο.Π.Α:(Γκοργκόλης) Διαμαντόπουλος,Φραντζής 2,Πετρόπουλος 10(2),Λαμπρόπουλος 16(3),Ροκανάς,Παπαγεωργίου 2,Πελεκούδας,Λυμπέρης,Αγγελόπουλος 8,Οικονομόπουλος 14,Παπανικολόπουλος 7(1)