Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας στη Ναύπακτο

Ανοιχτά σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας πρόκειται να πραγματοποιηθούν στη Ναύπακτο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου 2016 -2017 . Η περίοδος εγγραφών από 1η έως 30 Σεπτεμβρίου 2016 .
Η συμμετοχή στα σεμινάρια είναι ελεύθερη για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της διά βίου μάθησης σε δύο εκπαιδευτικούς κύκλους εξάμηνης διάρκειας με κόστος 90 ευρώ το έτος ή 50 ευρώ το εξάμηνο.
Τα προγράμματα των σεμιναρίων απευθύνονται σε άτομα που επιθυμούν την βελτίωση των γνώσεών τους απέναντι στις προκλήσεις και τις δυσκολίες που έρχεται καθημερινά αντιμέτωπος ο Έλληνας Πολίτης στην καθημερινότητά του, την οποία θα πρέπει να κατανοήσει και να διαχειριστεί.
Θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με άλλα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα υλοποιηθούν από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, διαδικτυακά και διά ζώσης , στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης στους τομείς της Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας, Φιλοσοφίας, Εκπαίδευσης και Λογοτεχνίας.
Τα προγράμματα εκπονήθηκαν κατόπιν έρευνας αναγκών της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν πραγματική ενδυνάμωση των δεξιοτήτων, ενώ αποδεδειγμένα βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητα του βιογραφικού.
Με την εγγύηση και το πιστοποιητικό κατάρτισης ενός δημόσιου Πανεπιστημίου
Περίοδος εγγραφών 1-30 Σεπτεμβρίου 2016
Όσοι παρακολουθήσουν τα σεμινάρια Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας , θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά το σπουδαιότερο θα είναι το χαλκείο της ίδιας της γνώσης ως εφόδιο της ζωής τους από Ειδικούς Καθηγητές και Πανεπιστημιακούς που η εκπαιδευτική εμπειρία τους εξασφαλίζει τα θετικά αποτελέσματα . ενδυνάμωσης των συμμετεχόντων, αλλά και θα παρουσιάζουν ολοκληρωμένα προγράμματα βιωματικών ασκήσεων.
Η διδασκαλία στο ευρύ κοινό εστιάζεται στις παρακάτω θεματικές, οι οποίες ανάλογα με τις ανάγκες, μπορούν να μεταβάλλονται:
-Ψυχολογίας-Ψυχιατρικής
-Γενικής Εκπαίδευσης, Ειδικής Εκπαίδευσης και Παιδαγωγικών
-Συμβουλευτικής, Mentoring και Coaching
-Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Εργασίας
και γενικότερα των κοινωνικών επιστημών
Οι ενδιαφερόμενοι να τα παρακολουθήσουν μπορούν να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη φόρμα εγγραφής -Αίτηση συμμετοχής: στο σύνδεσμο https://drive.google.com/open?id=1GdnrgVOnj6t73DoTohHpddXH_tqr7ehI87yYBrOJptI που θα αποστείλουν στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: eprassa@aegean.gr
Να λάβουν Αναλυτικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα Ανοιχτών Διαλέξεων Ψυχολογίας σε όλη την Ελλάδα στο σύνδεσμο κάνοντας κλικ επάνω στο goo.gl/8kROp9

Αναλυτικές πληροφορίες επίσης για όλα τα προγράμματα των πρωτοποριακών σπουδών (προγραμμάτων) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στον σύνδεσμο:
http://goo.gl/rxvXva

Αίτηση επίσης για τα διά ζώσης ετήσια ανοιχτά προγράμματα ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου υπάρχει στη διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdGEqfOL6riG9qvd1gflOBri6e4Fi_6jkoFI9NWjJ7NvGBi2A/viewform
Όσοι υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος παρακολούθησης , θα ενημερωθούν στη συνέχεια για τον τρόπο καταβολής των διδάκτρων.