Στον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς…

Αδιασταύρωτες πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Παπαναστασίου δέχεται ισχυρότατες πιέσεις από το Υπουργείο Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη για να δώσει τη συγκατάθεσή του, ώστε κάποιοι αντιδήμαρχοι που έχουν διαπρέψει ως ομάδα κρούσης σε επικοινωνιακό επίπεδο γενικότερα, ορισμένοι μάλιστα ιδιαίτερα στο διαδίκτυο, να “μεταγραφούν” είτε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε να συνδράμουν το έργο του οξυδερκούς Θοδωρή Μιχόπουλου στο Γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού.

Η ικανότητα ορισμένων αντιδημάρχων του Αγρινίου να ξεμπροστιάζουν ψεύτικους λογαριασμούς στα social media και γενικότερα κάθε πεμπτοφαλαγγίτη εντός ή εκτός διαδικτύου έχει εντυπωσιάσει τις κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας. Από την άλλη οι υπόγειες διαδρομές ορισμένων άλλων αντιδημάρχων για αυτοπροβολή έχουν αφήσει άφωνους τους επιτελείς του επικοινωνιακού σχεδιασμού του Μαξίμου. Σε μέρα και ώρα που θα γίνονταν ένα κανονικό πραξικόπημα και στο CnnTurk θα βρίσκονταν καμιά εικοσαριά εργαζόμενοι, και όχι 400 όπως πήγαν οι Τούρκοι κατσαπλιάδες πραξικοπηματίες, κάποιοι μπαγάσηδες αντιδήμαρχοι Αγρινίου διοχετεύουν πληροφορίες και εξασφαλίζουν την ανάλογη προβολή, ακόμη και πρωτοσέλιδα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον δήμαρχο Αγρινίου να ανθίσταται μέχρι στιγμής στις πιέσεις και επειδή ξέρει πολύ καλά το ποιόν των συνεργατών του και πως στην προηγούμενη ζωή τους θα ήταν “Κένταυροι” και “Rangers” του μακαρίτη του Αβέρωφ, δεν θα ήθελε επ’ ουδενί να τους “κάψει” στέλνοντάς τους να κάνουν παρέα με τους οξυδερκείς Μιχόπουλο – Καρανίκα – Γεροβασίλη. Θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρχει ένα “παράθυρο” για να δώσει τη συγκατάθεσή του για κάποια “μεταγραφή” στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όμως κάτι ψυχανεμίζεται ο Γιώργος Παπαναστασίου και εκτιμά πως σύντομα την ομάδα κρούσης θα την χρειαστεί περισσότερο από ποτέ… εξάλλου δεν έχει και άλλους… Μετά τις πρόσφατες απειλές που πλημμύρισαν εκ νέου το διαδίκτυο στο στρατόπεδο Παπαναστασίου ετοιμάζονται για πόλεμο… Το scramble έχει δοθεί…

Δείτε στο βίντεο τους “φρουρούς” του Παπαναστασίου