Το θετικό πρόσημο του Στραματσόνι στον Ουάρντα!

Από τη μύτη να τον έπιανε κανείς τον Αμρ Ουάρντα την ώρα της αντικατάστασης του, να΄ναι σίγουρος πως θα…έσκαγε! Τέτοιος ήταν ο καημός κι αν θέλετε η στεναχώρια και σκασίλα του για την πρόωρη αποχώρησή απ΄το σαββατιάτικο (24/9) παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό. Ο Αιγύπτιος άσος έβγαλε έντονη δυσφορία με αποδέκτη τον Γιάννη Ματζουράκη την στιγμή της αλλαγής μιλώντας εκείνη την ώρα με την γλώσσα του σώματος.

Μπορεί ο κόουτς της αγρινιώτικης ομάδας να έπιασε επί τόπου το άσχημο feeling του ποδοσφαιριστή και να έσπευσε να τον ηρεμήσει μιλώντας του την ώρα που κατευθυνόταν προς τον πάγκο, ωστόσο ο «Φαραώ» το… φυσούσε και δεν κρύωνε!Λίγο αργότερα σηκώθηκε και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια, με την ψυχολογία του να «φτιάχνει» αισθητά έπειτα από το χάι φάιβ με τον Αντρέα Στραματσόνι την στιγμή που περνούσε μπροστά απ΄τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

ουάρνταΔιότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Ούτε ασφαλώς οι «συννεφιές» του 23χρονου παίκτη της αγρινιώτικης ομάδας και το χάι φάιβ με τον κόουτς του «τριφυλλιού».Ο Ουάρντα ασφαλώς και γνώριζε εκ των προτέρων πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα περάσει από το…μικροσκόπιο του «Στράμα», ο οποίος είχε αποθηκεύσει το όνομά του στον «σκληρό δίσκο» απ΄την περασμένη σεζόν έχοντας διακρίνει θετικά στοιχεία στο αγωνιστικό προφίλ του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Γι΄αυτό και ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού ήθελε να κινηθεί σε όσο το δυνατόν υψηλότερες στροφές, κερδίζοντας πόντους στη μεταγραφική ατζέντα του «λοχαγού» των «πρασίνων».Ελα όμως που ήρθε η αντικατάστασή του 20 ολόκληρα λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα για να του χαλάσει τα σχέδια. Εξού και ο έντονος εκνευρισμός που έβγαλε ο Ουάρντα και πήρε χαμπάρι ολόκληρο το γήπεδο. Μια φορά ακόμη και έτσι τα 70 λεπτά συμμετοχής, δεν είναι μικρό δείγμα. Και ο Στραματσόνι είδε αυτά που ήθελε από τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, βάζοντας μάλιστα θετικό πρόσημο στη συνολική εμφάνισή του.

Κάτι που σημαίνει πως το όνομα του Ουάρντα και παραμένει αποθηκευμένο στη μεταγραφική ατζέντα του 40χρονου προπονητή και ανέβηκε levels με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Ουάρντα με τον Παναιτωλικό λήγει το καλοκαίρι του ΄18 και κατ΄επέκταση ο Φώτης Κωστούλας μπορεί να κοιμάται όχι απλά ήσυχος, αλλά σαν αγγελούδι!

πηγή : marca-sl.gr