Η απάντηση Παπαναστασίου σε Μοσχολιό : Εδώ δεν γελάμε, κλαίμε…

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση του Π. Μοσχολιού που αφορά στην παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση Νηπιαγωγείων, δήλωσε τα εξής:

«Με την πολιτική συμπεριφορά του ο πρώην Δήμαρχος σίγουρα προκαλεί τον περίγελο. Κι επειδή η μνήμη του ήταν, και παραμένει, ασθενής του θυμίζουμε πως ακριβώς εξελίχθηκε η διαδικασία.
Με την Απόφαση 205 του 2011, την οποία συμπλήρωσε με την 162 του 2012, παραχώρησε κατά χρήση οικόπεδα στον ΟΣΚ ΑΕ για την κατασκευή Νηπιαγωγείων. Πλην όμως, κατά την προσφιλή του τακτική να κρατά δεσμευμένες ιδιοκτησίες, ξέχασε να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες των ακινήτων ( επικείμενα ) με αποτέλεσμα να καθυστερήσει, επί σειρά ετών, η διαδικασία παραχώρησης και κατά συνέπεια η υλοποίηση ενός σημαντικού έργου. Δηλαδή, ο κ. Μοσχολιός, παραχώρησε οικόπεδο που δεν ήταν ελεύθερο προς χρήση. (Εδώ δεν γελάμε, αλλά κλαίμε). Η νυν Δημοτική Αρχή κατάφερε με μια σειρά ενεργειών να ξεμπλοκάρει την διαδικασία πληρώνοντας τα επικείμενα για να προχωρήσουν οι εργασίες. Κι επειδή όλοι είμαστε θεατές στο ίδιο έργο, κάπου στον βαθύ ύπνο του, θα ονειρευτεί ότι πολλά από τα έργα που υλοποιούμε εμείς, τα έχει κάνει στην δική του θητεία. Για την ιστορία, η συνέχεια του «πονηρού πολιτευτή» που, όπως φαίνεται είναι αγαπημένο τραγούδι του κ. Μοσχολιού, έχει ως εξής: «Ο πρώτος προβοκάτορας απ’ όλους στην ζωή μου, είναι η αφεντιά σου που …αντιγράφει την φωνή μου».

Παράλληλα η δημοτική αρχή σε ανακοίνωσή της δημοσιοποιεί τη σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και τη σύμβαση με τον ΟΣΚ