ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγρινίου : Ούτε σταγόνα “μίζας” στα “μαύρα” ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ

Με ανακοίνωση που βάλλει προς συγκεκριμένα ΜΜΕ η Οργάνωση Μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγρινίου δηλώνει παρούσα για να υπερασπιστεί την προσπάθεια που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Η ανακοινώση φέρει τον τίτλο “ούτε σταγόνα “μίζας” στα “μαύρα” ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ” παραφράζοντας πιθανόν τίτλους δημοσιευμάτων και προσθέτει με νόημα πως κάποιοι πρεπει “να βιοποριστούν από εδώ και στο εξής με τα έσοδα που προκύπτουν από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα”…

Αναλυτικά :
Ούτε σταγόνα “μίζας” στα “μαύρα” ταμεία του ΚΕΕΛΠΝΟ
Συμπτώματα στέρησης στα κατά τόπους υποκαταστήματα…
Κατανοούμε το σύνδρομο στέρησης.
Η “μίζα” στη χώρα μας επιδρούσε καταλυτικά στην καθημερινότητα της εκάστοτε κρατικοδίαιτης επιχείρησης. Κάποια στιγμή όμως, αυτή η ανελέητη κραιπάλη, η οποία στηρίζονταν στο κρατικό χρήμα και στην ανοχή των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και του δικομματισμού, θα έφτανε στο τέλος της. Κάποιοι να το καταλάβουν αυτό και να βιοποριστούν από εδώ και στο εξής με τα έσοδα που προκύπτουν από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αγρινίου, δηλώνει παρούσα για να υπερασπιστεί την προσπάθεια που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, η οποία αποσκοπεί στη σταδιακή αποκατάσταση όλων των δυσλειτουργιών που δημιούργησαν στο ΕΣΥ, οι καταστροφικές κυβερνήσεις των κομμάτων-ολετήρων, που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό και απαξίωσαν σκόπιμα το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Επισημαίνουμε στους κονδυλοφόρους που αντικατέστησαν το μαύρο μελάνι της πένας τους με αίμα, πως δεν θα επιτρέψουμε επικίνδυνα επικοινωνιακά παιχνίδια στην πλάτη της τοπικής κοινωνίας και τους παραθέτουμε προς εμπέδωση το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα: “Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση ως τρία έτη ή χρηματική ποινή.”

Κάποιοι ήδη έχουν προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων με την κατ’ εξακολούθηση διασπορά ψευδών ειδήσεων στην τοπική κοινωνία. Στο άμεσο μέλλον θα φανεί αν “παίρνουν από γράμματα” ή είναι συνειδητά ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Η ολική απαξίωση της “δημοσιογραφικής” δραστηριότητας ορισμένων από ακροατές και αναγνώστες είναι πλέον δεδομένη. Ας συνεχίσουν…