«Η Ρόζα της Σμύρνης» και το «Assassin’s Creed» στον Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄ από την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 θα προβάλει τις ταινίες :
Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 9.30 μ.μ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Η αινιγματική Σμυρνιά αρχόντισσα Ρόζα ζει επί δεκαετίες με το βάρος ενός μυστικού, που κρατά πεισματικά σφραγισμένο ακόμα και από την 28χρονη εγγονή της Μαριάννα, τον μοναδικό άνθρωπο που έχει στον κόσμο. Ένα μυστικό που έρχεται από την Σμύρνη του 1922.
Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη, ενός αρχιτέκτονα που αναζητεί στα παράλια της Μικράς Ασίας ίχνη από τις χαμένες πατρίδες, μια παλιά φωτογραφία κι ένα νυφικό λερωμένο με αίμα, γίνονται αφορμή για να ανασυρθεί, 60 χρόνια μετά, μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν, που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές της Μαριάννας και του Δημήτρη.
H μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η πρόκληση του μυστηρίου, η γοητεία του ταξιδιού και η δύναμη του έρωτα συνθέτουν την ατμόσφαιρα και τη διαδρομή που ακλουθούν οι τέσσερεις ήρωες στις δυο μεριές του Αιγαίου, συνειδητοποιώντας πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιλμάζ Γκρουντά, Γιούλικα Σκαφιδά, Πέτρος Λαγούτης, Τζεμ Ακσακάλ

«Assassin’s Creed»: Ο Μάικλ Φασμπέντερ σε θέση μάχης
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 7.00 μ.μ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι δράσης, που μετρά μερικές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τους Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς (Μάικλ Φασμπέντερ) βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins, και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.
Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κουρζέλ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ.

Η Μπαλαρίνα και ο Μικρός Εφευρέτης
Ballerina

ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 5-8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 5.00 μ.μ
Στη Γαλλία του 1879 η μικρή Φελίσια, που έχει πάθος με το χορό, και ο φίλος της Βίκτορ, ο οποίος θέλει να γίνει μεγάλος εφευρέτης, το σκάνε από το ορφανοτροφείο στη Βρετάνη και καταφθάνουν στο Παρίσι, αποφασισμένοι να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
Μεταγλωττισμένο
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26410-44345
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
6 euro ΚΑΝΟΝΙΚΟ
4 euro ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας )
Κάθε Παρασκευή με ένα εισιτήριο είσοδος ελεύθερη για δύο άτομα