Ένταση στο Δημαρχείο Μεσολογγίου από τους αγανακτισμένους Αιτωλικιώτες [video]

Στο δημαρχείο συγκεντρώθηκαν σήμερα πολλοί κάτοικοι του Αιτωλικού για να διαμαρτυρηθούν για το πρόβλημα της υδροδότησης και να ζητήσουν απαντήσεις από τον δήμαρχο.

Αρχικά και όσο ο δήμαρχος Μεσολογγίου Ν. Καραπάνος δεν εμφανίζονταν στο προαύλιο του χώρου υπήρξε ένταση με τους συγκεντρωμένους να επιχειρούν να εισβάλλουν στο δημαρχείο σπάζοντας τον αστυνομικό κλοιό. Λίγο αργότερα ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος εμφανίστηκε στην είσοδο του δημαρχείου και ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους σχετικά με το πρόβλημα στο νερό της πηγής του Κεφαλοβρύσου. Ο δήμαρχος Μεσολογγίου επανέλαβε πως η ΔΕΥΑΜ μεταφέρει νερό από τις γύρω περιοχές και το διοχετεύει στις δεξαμενές του Αιτωλικού και μέχρι την Παρασκευή θα μπορούν οι κάτοικοι να χρησιμοποιούν το νερό για τις υπόλοιπες χρήσεις πλην της πόσης. Ανέφερε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις από τη διεύθυνση υγιεινής για τα μέτρα που πρέπει να πάρει το κάθε νοικοκυριό ξεχωριστά, ενώ ήδη το δίκτυο έχει αποσυνδεθεί από την πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι του Αιτωλικού πήγαν και στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, ζητώντας και τη συνδρομή της Περιφέρειας στη λύση του προβλήματος.

βίντεο φωτό από το etoliko-news.blogspot.gr